Trzeba rozruszać się na chwilkę
Mam pozwolenie (żeby nie było) spojrzeć w karty jaki pewien mój znajomy jest w łóżku. On jak to każdy facet lubi o sobie mówić zwłaszcza w tej dziedzinie same wspaniałe rzeczy: Wyposażony niczym Rocco, w sztuce miłosnej Casanova to się chowa, wytrzymały jak Rasputin

a co karty pokażą?
1 Jaką ma cielesność - Dawno kolegi (przyjaciela) nie widziałam, ale zawsze był wysportowany tzn nie był gruby, nie był chudy - był akurat. I taki pozostał, jednak by figura została musi nad nią pracować. Jak postrzegam jego cielesność jako umiejętnie wypracowany kompromis między dietą, a ruchem. Musi przyjąć taką postawę życiową, bo pracę ma siedzącą i dużo jeździ samochodem i to głównie pokazała karta.
2 Jak jest wyposażony

- średnio

a konkretnie. Znaczenie ogólne karty młody człowiek, pełen planów - student skory do nauki. Niższy stopień naukowy, lub biznesmen na początkach swej drogi.
3 Ja się zachowuje podczas gry wstępnej - rodzinnie

, sięga do korzonka, tzn. korzeni

pielęgnuje rodzinne klejnoty

Chyba raczej woli być obsługiwany niż sam dać coś z siebie.
4 Jaki jest w trakcie stosunku - Różny, w zależności od potrzeb, waha się, lawiruje - jeśli nie daje rady. Tu może wspierać się dwoma źródłami "pracy" i pomocy - jak jedno nie może to drugie mu pomoże. "okresy pracy, przeplatane okresami lenistwa" Ten mój kolega w "stosunku" wykorzystuje wszystkie swoje możliwości - a że wyciągnięta karta to blotka - no cóż Casanova jednak się nie chowa
5 Jak się zachowuje po - odsuwa się, analizuje, docieka. Raczej nie umie się cieszyć tylko wyciąga wszystko co mu nie wyszło, co partnerce nie wyszło. W tej karcie jest "rozkrok" między tym co było, a co może jeszcze być. On jeszcze jednego dobrze nie skończył, a już myśli o następnym
6 Jego łóżkowe umiejętności - Ogólnie są bardzo miłe, romantyczne, delikatne, czułe. Tu może być to co się kobietom może podobać. Wydaje mi się, że za nim kolega przystąpi do rzeczy lubi wiedzieć czego chce i oczekuje od niego partnerka. Jakie ma preferencje, na co się może zdecydować i on się do tego dostosowuje (z reguły). Stąd to może jego wahanie które wyszło "w stosunku". W karcie, którą tu wyciągnęłam jest ciepło i zrozumienie - czy to są wielkie umiejętności - z pewnością bardzo ważne.
7 Wytrzymałość

- wyszła mi jedyna na cały rozkład karta ognia. Mimo, że ten ogień niby mały ale jeśli chodzi o wytrzymałość to bardzo duży. Już sam rysunek na karcie nie pozostawia wątpliwości - sztywny pal.
Podsumowując - Oczywiście że się kolega przechwalał, bo nie ze wszystkim jest taki wspaniały w łóżku. Umiejętność wysłuchania partnerki i próba dostosowania się do jej oczekiwań jest bardzo ważna no i ta wytrzymałość

Rasputin istny Rasputin.
Ktoś podejmie się odgadnięcia kart?