chmurkamoja1 02.04.19, 08:47 Na forum nastala cisza grobowa 😔 Zapraszam chetne kolezanki do wziecia w zabawie zagadke wymyslilam😉 Kim jestem 1.Moj wyglad zewnetrzny 2.Jaka jestem osoba z charakteru Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freya_v Re: Zagadka 02.04.19, 20:40 Trudne ale coś się wymyśli😉 Włosy- cesarz jesteś szynką Oczy- królowa mieczy niebieski niebiesko szare Kształt twarzy- 10 buław owalny twarz może wyglądać na przemęczoną/ dodaje Ci lat Wzrost- wisielec jesteś wysoka nawet powyżej 170 cm Budowa ciała- moc szczupła wyprostowana sylwetka Cecha charakterystyczna- 8 buław długie nogi?😉 Ekstrawertyk czy introwertyk- 7 mieczy dziwna karta ale wahadło pokazuje że ekstrawertyk rzecz w tym że możesz pokazywać światu swoje inne oblicze.. Typ osobowości 8 buław bystra impulsywna potrafisz się zajmować wieloma rzeczami na raz komunikatywna wygadana ciężko Ci usiedzieć na miejscu. Jaka jesteś w domu- gwiazda czyścioszka ciągle coś upiększasz😉 jaka jesteś w pracy-2 puchar bardzo koleżeńska ugodowa lubisz pomagać można na Ciebie liczyć sympatycznie się odnosisz do ludzi Jak postrzegasz siebie?- kapłanka jako osobę tajemniczą cichą trochę taką szarą myszkę wygląd nie ma za bardzo dla Ciebie znaczenia bardziej patrzysz na to co kto ma w głowie czy ma taką życiową mądrość.. Możesz dużo czytać. Odpowiedz Link
chmurkamoja1 Re: Zagadka 04.04.19, 00:22 Dobrze wymyslilas👍 1.moje wlosy jestem szatynka 2.oczy mam koloru niebieskiego 3.ksztalt twarzy zgadza sie owalna 4.wzrost mam 167 cm 5.jestem szczupla 6.moja cecha charakterystyczna nie sa dlugie nogi,moj biust Bardziej pasowalo 10 kijow ciezar na plecach kregoslup wola pomste do nieba 7.zycie ludzie nauczylo mnie byc twarda nie okazywac smutku byc zawsze usmiechnieta nie uzalac sie nad soba innni mogaja nie to nie wypada nie ma prawa mnie nic bolec tylek czy serce,tak pokazuje inne oblicze 8.Jestem bardzo wygadana osoba aczkolwiek wiem z kimoge sobie pozwolic na szczerosc,, impulsywna szybko reaguje oj tak ciezko jest usiedziec mojej osobie w miejscu wciaz gdzies gnam elektryczna ze mnie kobieta nie uniem chodzic ja biegam 9.Tego sie obawialam lubie porzadek wokol siebie jestem czyscioszek na szczescie nie pedantka 😉 10.Moja praca i Ja .Zgadza sie staram sie zyc ze wszystkimi w zgodzie lubie pomagac innym szanuje ludzi chociaz niektorzy nie zasluguja nawet na moja uwage 11.Ciezko jest o sobie mowic okreslic kim sie jest jestem troche tajemnicza szara myszka,aczkolwiek moja druga strona sie odzywa kobieta wamp Oczywiscie nie jest wazne czy ktos jest piekny,bogaty liczy sie dla mnie co ma w sercu jaki ma charakter Zgadza sie bardzo duzo lubie czytac ksiazek,prasy Ostatnio sie zaniedbalam moj czas jest ograniczony nie moge sobie zbytnio pozwolic na moja ulubiona lekture. Jest mi niezmiernie milo Dziekuje 😘przeswietlilas mnie do majtek 👍🙂 Chcialabym umiec tak jak Ty czyrac z kart Dziekuje 😘🙂 Odpowiedz Link
chmurkamoja1 Re: Zagadka 04.04.19, 00:33 Szczerze czasami mam ochote wszystkim wygarnac co mysle czasami dusze sie wtym musze byc mila usmiechnieta zadowolona z zycia bez problemow trosk zmartwien jest ciezko tak poprostu zyc inni moga sobie pozwolic na uzalanie sie nad soba inni moga wiedza do kogo sie zglosic czyli do mnie pozalic sie a jak ja mam jakis problem chcialabym tez z kims porozmawiac prosic o rade co mam robic kktotoredy isc to nie ma miejsca bytu nie tedy droga to jest powod dlatego pokazuje inna twarz swiatu ludziom. Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka 04.04.19, 12:06 Chmurko nie jesteś w tym sama, myślę że większość ludzi tak ma. Od dobrych wskazówek wystarczy tarot ale wiadomo na pogaduchy to tylko dobra koleżanka bądź kolega😉 pamiętaj też że ludzie Cię postrzegają tak jak im się przedstawiasz i nawet przez myśl im nie przejdzie że możesz też mieć jakieś problemy i zmartwienia, mieć gorszy smutny dzień.. Na codzień nie pokazujemy swoich słabości to normalne. Zagadka była trudna bo tak jak napisałaś ciężko oceniać siebie a tarot jest obiektywny i nie zawsze może pokazywać to co byśmy chcieli😉 Przy czytaniu kart dużo pomaga mi wahadło, widzę że w połączeniu z kartami pracuje mi się z nim trochę inaczej niż z samym wahadełkiem😊 polecam wypróbować😊 Odpowiedz Link
chmurkamoja1 Re: Zagadka 06.04.19, 23:05 Freya na pogaduchy tylko z bliskimi w tym rzecz ze ci bliscy mojego serca wlasnie tacy sa widza swoj problem wygadac sie poradzic zabrac energie i pojsc w piz...du nie raz sie przekonalam teraz jestem madrzejsza jednym uchem slucham drugim wypuszczam albo wogole nie slucham zmieniam temat ostatnio tak postapilam. Dobrze mi z tym czuje sie lzejsza o 5 kg. Przyjazn nie polega na tym aby tylko brac ale dawac cos z siebie. Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 06.04.19, 14:31 Wygląd - rycerz mieczy - wątła, krucha, eteryczna, ale raczej męskiej budowy tzn drobny biust, wąskie biodra. Charakter 7 buław - wojownik waleczny, który staje sama przeciw wszystkim, nie tylko w swojej sprawie, ale jesteś też obrońcą innych. Umiesz się bronić, jesteś asertywna i uparta - zwłaszcza jeśli chodzi o własne zdanie, poglądy i plany. Nie łatwo dajesz sobie zmienić zdanie. ciekawe czy coś trafiłam Odpowiedz Link
chmurkamoja1 Re: Zagadka 06.04.19, 22:54 Niestety nie mam malego biustu,za to mam wciecie w talii. Jesli chodzi o moj charakter to sie zgadza jestem uparta jak osiol. Dziekuje Odpowiedz Link
niki.x Re: Zagadka 06.04.19, 23:33 Mogłaś poczekać kilka dni z odpowiedzią. Teraz to już nie ma zabawy Odpowiedz Link