Dodaj do ulubionych

Bal Pana Marka:)

03.09.13, 02:28
Nie powiem żebym był pod wrażeniem tego servera,i widać ktoś jest na bierząco ze mną, zna każdy mój ruch, ciekawi mnie jedno tylko kogo ja interesuję?takie szczegóły nie są przypadkowe.Przez chwilę pomyślałem że to przypadek, ale takie przypadki nie występują.Niestety Balu nie będzie,a mnie to lottosmile
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Bal Pana Marka:) 03.09.13, 02:33
      I jeszcze wydawać pieniądzę na wynajem, no proszę.
      Z czystej ciekawości zastanawia mnie to kto jest tak dowcipny i w dodatku wydaje pieniądze po to żeby mi coś udowodnić.Wszak jestem nikim ale jednakbig_grin
      • uwierz_w_to lotto 03.09.13, 03:05
        To jest dosłownie chore,tyle czasu że komuś się chce? jaki cel jest w tym?, robię z siebie durnia to pisząc na forum ale wiem że to czytasz czy czytacie.Jedno tylko powiem podziwiam za wytrwałość i zmarnowany czas.
        • uwierz_w_to Re: lotto 03.09.13, 03:14
          Już więcej nie napiszę w tym temacie i o tym temacie, być może byś czy byście mieli jakąś satysfakcję, o szczegółach też nie.Jedno chcę żebyście czy byś wiedział, że mnie to naprawdę nie interesuje, w dupe możesz mi zaglądnąć i mnie to obchodzić nie będzie.Więc szkoda twojego czy waszego czasu, wysiłku i pieniędzy.Mnie to wszystko lotto.
          • ditta12 Re: lotto 03.09.13, 07:54
            Jaki bal,jakiego pana Marka?
            Bardzo zaciekawił mnie Twój wątek.
            O czym piszesz właściwie Uwierzu?Możesz jaśniej?
            • uwierz_w_to Re: lotto 03.09.13, 08:39
              Nie Ditto to nie ma sensu.Powiem Ci przez telefon w skrócie o co biega jak będziemy rozmawiać przy okazji.
              • ditta12 Re: lotto 03.09.13, 09:18
                Mi tak tępo wszystko idzie jak po grudzie.Cokolwiek bym nie zaplanowała to nie mogę się za to zabrać i tak tkwię w miejscu dochodząc do wniosku ze w życiu nie ma żadnego sensu.Kręcimy się tylko tak wokół siebie i zamiast sobie ułatwiać to utrudniamy

"Otwieram drzwi i znów dzień jak co dzień
                Donośny huk stu i więcej dział
                Coś dzieje się wciąż na bliskim wschodzie
                Za progiem znów mój normalny świat
                Fabryka małp...."

W komunie ludzie mieli wielki cel-zdobyć cokolwiek w sklepie a teraz myślą jak zdobyć pieniądze.Co łatwiejsze i ciekawsze?Normalnie to już nigdy nie będzie chyba że polecimy w kosmos.
                • uwierz_w_to Re: lotto 03.09.13, 09:23
                  Ja na razie tkwię w martwym punkcie, po prostu wegetacja.
                  • ditta12 Re: lotto 03.09.13, 09:34
                    Myślisz że tylko Ty?
                    Inni mają jeszcze gorzej.Nie mają nic i co mogą sobie tacy myśleć?A może dzięki temu są szczęśliwsi?
                    Ja nie mam prawie nic w lodówce ale jednak coś jem.Nie chce mi się nawet iść do sklepu bo nie wiem co kupić.Jakoś mi wszystko jedno.
                    Mam lodówkę,no to coś mam ale nie muszę jej wcale mieć żeby żyć.
                    No nie wiem co trzeba mieć.
                    Talent do zarabiania pieniędzy?
                    Ale te rzeczy które kupujemy to i tak nie używamy,wyrzucamy i tak w kółko.To może tylko taki przymus kupowania bo weszło nam w krew że trzeba iść codziennie do sklepu?
                    No gdzieś trzeba iść.
                    Coś trzeba robić.
                    Trzeba mieć zabawki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka