ditta12 12.03.14, 19:02 David Guetta feat Rihanna - Who's That Chick? - Day version (Official videoclip) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Crazy,wsio is crazy 12.03.14, 19:07 Ufo przyleciało prześladowcze Uwierzu!Wyciągamy ciężkie działa oczywiście na powitanie gości którzy przywieźli dla nas piękne prezenty. Na nasz Statek Szaleńców byśmy mieli czym się bawić i co zeżreć od czasu do czasu Odpowiedz Link
ditta12 Re: Crazy,wsio is crazy 12.03.14, 19:08 Ale widzę że czymś mocno zajęty jesteś,o Eszmerce nie wspomnę ale ona w swej podwójnej szanownej formie stoi na Mostku Kapitańskim jak zwykle Odpowiedz Link
ditta12 Re: Crazy,wsio is crazy 12.03.14, 20:18 Przypomniało mi się że dozorczyni po francusku to konsjerżka w związku z tym atęskniłam za dozorcynią z forum.......już zapomniałam bo tyle ich poznikało(UFO porwało jak w filmie Kapuśniaczek z Luisem de Fines). Odpowiedz Link
ditta12 Re: Crazy,wsio is crazy 12.03.14, 20:46 Forum Ukryte Zdziwiony misio I,to właśnie to forum ale tam są prześladowani Odpowiedz Link