20.03.14, 08:50
Ja mało piszę bo dużo śpię biore końskie dawki i jeszcze tabletki nasenne bo spać nie mogę, muszę dużo tych tabsów wcinać bo w szpitalu wyląduję, do pracy też się nienadajęsad po chugo mam żyć ani pracować się nie da ani pieniędzy nie ma tylko tabsy mi wszyscy każą wpieprzać na kilogramy.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditten 20.03.14, 08:52
      już mi jaźń się od tego rozstroiła mam 55 światów w moim świecie a ja jestem Bogiem, a może Jezusem tym co ma ludzkość zbawić? jestem tym 666.
      • uwierz_w_to Re: Ditten 20.03.14, 08:53
        zobacz na tą pogodę to ja zrobiłem, ocieplenie z wiatrem coś jeszcze nie gra chyba ale już jestem na dobrej drodze.
        • uwierz_w_to Re: Ditten 20.03.14, 08:53
          Bo ja jestem mesjaszem niedługo wszyscy się modlić do mnie bedą, bo świat zbawię.
          • uwierz_w_to Re: Ditten 20.03.14, 08:55
            samochody mi pod oknem jeżdżą z naklejonymi reklamami firm chcą żebym pracował u nich? reklamują się przed moim oknem.
            • uwierz_w_to Re: Ditten 20.03.14, 08:57
              zmyłem większość grzechów z siebie dziś bo kompałem się dwa razy, jeszcze kilka razy i będę święty albo 666 taką misję Bóg mi dał.
              • uwierz_w_to Re: Ditten 20.03.14, 08:59
                Zależy jak myślę jak myślę źle to pogoda się psuje a jak dobrze to piękna pogoda i słonko wychodzi ale myśli mam mieszane dlatego ta pogoda taka posrana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka