Dodaj do ulubionych

OOOOOludzie

26.03.14, 20:51
Wkońcu trochę wytrzeźwiałem, faza mnie jeszcze trzyma, dziś byłem w restauracji i tam się zaprawiłem, ale jedno co maja wspaniałe to suszi było rewelacyjne, po suszi poszło już po bandzie alkohol, na początku zaczynaliśmy od drinków a później kończyliśmy już na czystejsmile
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 26.03.14, 20:53
      a jutro jadę po jałmużne pracy dwu dniowej aż zarobiłem 350zł za 16 godzin, życzyłem mu powodzenia ale się ostro wkurwił jak się zwolniłem aż się pracowników pytał czemusmile
      • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 26.03.14, 20:54
        aż 350zł niech se w buty swoje te pieniądze wsadzi ja za takie nie będę robił i tyle.
        • ditta12 Re: OOOOOludzie 27.03.14, 05:40
          Mógłbyś moje malarstwo przysponsorować za te 350zeta.
          Wiesz ole bym se nakupiła?Farb,blejtramów oraz innych rzeczy?Farby bardzo drogie a ja mam niecałe 800 miesięcznie.
          Weź popracuj bo ty chop a chopy som do roboty.Baby do leżenia i pachnieniawink
          • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 27.03.14, 11:27
            Ja się nie nadaję do pracy, za leniwy jestem teraz miałem ofertę za 32 zł na godzinę i się nie zgodziłem bo za daleko,najlepiej jak by mi płacili za leżenie ale pewnie i to by mi się znudziło.
            Obecnie mam na razie dwa środki finasowania moich potrzeb,ale do pracy muszę iść i pewnie pójdę do takiej że będę mógł leżeć za marne pieniądzewink
            • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 27.03.14, 11:29
              chętnie bym ciebie zasponosorował ale chyba sobie sponsorne nowy telefon niebawemsmile bo news wychodzi czyli samsung s 5 hehehe
              • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 27.03.14, 11:31
                do mojej żony napisz o sponsoring hahahaha ona bogatsza o demnie.
                • ditta12 Re: OOOOOludzie 27.03.14, 12:18
                  Było ogłoszenie na ofercie że zatrudnią w sklepie z trumnami na 12 godzin dziennie leżenia w trumnie.

Chętnie napiszę do Twej żony o sponsoring mego malarstwa.Podaj adres,bo gdzie mam pisać?Na Berdyczów?
                  • ditta12 Re: OOOOOludzie 27.03.14, 12:21
                    c<hętnie bym ciebie zasponosorował ale chyba sobie sponsorne nowy telefon niebawem bo news wychodzi czyli samsung s 5 hehehe>
                    Dla sympatycznego Pana Uwierza-pucio,puciobig_grin
                    • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 27.03.14, 12:30
                      Nie poda Ci ditto adresu do nie bo sobie tego nie życzysad więc sorry za te mdłe kalafiorywink
                      • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 27.03.14, 12:36
                        Piosenka fajowa, ale moje zamiłowanie do telefonów czyli gadżeciarstwa tego jest nieposkromione, to już chyba mania big_grin
                        • ditta12 Re: OOOOOludzie 27.03.14, 19:35
                          Ja wcale nie chcę Waszych pieniąchów,nie przyjęłabym.
                          Mask zasponsorował mą sztukę na 35zeta,no i blejtramy jak już pisałam,węgle,blok,co bym chciała,powiedział.Jego córka pięknie maluje.To prawdziwa Artystka.
                          Zakupiłam farby olejne za 30 i zostało mi jeszcze 5,na pędzel.I starczy,więcej nie potrzeba.
                          Namaluję jego portret za to w oleju bo jest wielkiej urody i trzeba uwiecznić.
                          Będzie jak doktor Van Gogha,na wsze czasy.Tylko żeby zechciał pozować mi.Może się zgodzi.Zapytam.
                          • uwierz_w_to Re: OOOOOludzie 27.03.14, 20:22
                            niech Ci zapozuje na waleta a ty mu namaluj ogromnego fleta.
                            • ditta12 Re: OOOOOludzie 27.03.14, 20:34
                              Ty będziesz jeszcze mnie prosił coby na waleta zapozować jak kasę zacznę robić niczym Picasso lub Salvador Dalibig_grin
                              • ditta12 Re: OOOOOludzie 27.03.14, 20:35
                                Dezodorant postawię jak w tej fajnej reklamie,o ile pamiętaszbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka