06.04.14, 12:32
Madau to twoja przyjaciółka ja niestety do niej zaufania nie mam i nie będę miał także nie życzę sobie żeby czytała moje posty wycięte, raz już był problem z znikającym wpisem, eszmera nie wycieła a ty tymbardziej a winnego nie było.Zresztą już nie chodzi o ten wpis, ale porostu a całokształt.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditten 06.04.14, 12:35
      A co ty zaraz chcesz rezygnować z administratorki? i po co przecież nic nie musisz robić a przynajmniej masz wgląd, a ja chcę żebyś miała wgląd w moje wycięte posty !! bo czasem coś specjalnie napiszę i wytnę po to żebyście miały wgląd z eszmerą.
      • uwierz_w_to Re: Ditten 06.04.14, 12:40
        i uważam że nie ma tematu a wątki u góry przykleiłem po to żeby eszmera przeczytała niedługo usunę.
        • ditta12 Re: Ditten 06.04.14, 12:48
          Jak usuniesz to ja przestaję pisać na tym forum,no bo po co właściwie.
          Jakbym sama ze sobą gadałasad
          • uwierz_w_to Re: Ditten 06.04.14, 16:05
            nie usunę tych wątków miałem na myśli że odkleję a czemu mam niby je usuwać? odkleję z pierwszych pozycji a teraz są przyklejone na górze żeby nie znikneły w tłumie.
            • uwierz_w_to Re: Ditten 06.04.14, 16:07
              ja usuwam tylko czasami i to rzadko niektóre swoje wpisy które i tak widzicie ale usuwam coś co napiszę pod wpływem emocji po to żeby nawet taka madau tego nie czytała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka