ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:10 jakaś wsza się za tobą ciąga,może zadzwoń do niej 789103630. Powodzenia Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:17 Czop zdechł bo ma aidsa.Od prostytuty z badoo.Trudno się mówi.Teraz se wykałaczkę wsadzi w dupsko swe wielkie,pakier je.......bany. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:26 Gównożerca-z pod siebie wyżera też bo ma w dupsku mamonę i się chwali że wie gdzie ja mieszkam0ten z ogórem w dupsku i palicem pielęgniara ze Sobieskiego co mu z kloaki wypadła przypadkiem a mnie ograbił bo........na tę pielęgniarę i jej męża długi chyba zarabiał i jeszcze lel bachory wymagające.Resztę niech sam opowie jak mnie di czubów wpierniczył i......umył ręce za pomocą mej córki bo zadzwonił i ją oszukał dla zysku. To taka menda i tyle...........wiecie już co to gnida? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:27 A teraz mnie straszy że idzie di mnie by mnie zabić jak....... Jak ja się mam obronić? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:31 To qewy z badoo i tyle. Drzwi nikomu nie otwieram a w razie czego będę...... Co mam robić bo boję się policji?Już mnie pobili i kości połamali Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:36 Ja mu dałam kasę na zęby a on mnie okradł gdy chciałam se sztuczną szczękę zrobić.On za 10 000 a ja za 850 li tylko bo po co mnie wygrzebywać jakieś smrody z pod zębów niciami i płynami drogimi na które musiałam zarabiać? Byłam sprzątaczką tylko u niego,niczym więcej. Kłamał że mnie kocha bo więżniarze woził rakiety. Ona lepiej zasłużyła. Ja to gówno i zero. No właśnie_jakby powiedział Kazior3. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:42 Ja mu święta robiłam a on .....zostawił mnie i do pachoła złodziejki co zaciążyła-podibno ale nie na pewno pojechał a ja sama........jak zwykle. Po co ja robiła dla niego cokolwiek-nie wiem do dziś-to złodzej i prostytytuka ale nie wiem jak mu się do dupy dobrać i wyciągnąć mą kasę co mi winien. Zaufałam mendzie i nic nie dałam do podpisania a menda mnie do czubów wsadziła bo se poruchać chciała z jakąś inną mendą za telefonik albo pod zsypem-pozdrawlaju-rusku. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:48 ZEUS pierdolnął Piorunem-przeprasza za >pierdolnął-pewne wrażliwe panie,takie co to byłkie przez bibułkę a śledzia gołą łapą cytat z mojego męża co zmarł był ale nie wiem bo nie było mnie przy tym. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Tfu dla Czopa 17.04.14, 19:57 Ja czopowi wszystko dała co najlepsze a on woli chędożyć prostytutke ze wsi,bankowca z grójca,z fabryki cykulad i krówek kakałówek bo zapładniać lubi. Jego brocha-nie mój cyrk i nie moje małpy-szwagierki,zajzajerki i te inne sprawy .....ale ze mnie czopie już głupiej nie zrobisz ci se maślane przyprowadziłeś a udawałeś że tylko trojan był,Ty suko wsiowa śmierdząca i zarażona......przez prostytutki mendami(jak opowiadałeś-pod zsypem) Heh i jeszcze we grójcu. Uważać na tego typa bo zaraża aidsem,ale co mnie to obchodzi. Odpowiedz Link
czopekdlastarejbaby Re: Tfu dla Czopa 15.05.14, 13:00 twoje imie, nazwisko i numer telefonu tez mam tu podac ? i opowiedziec o tobie i twych zwyczajach kupowania sobie mlodych chlopow do lozka za kaske, zamieszkanie, zarcie, chlanie, fajki ? i jak wyludzasz od ludzi rozne rzeczy a potem o nich chamsko plotkujesz i klamiesz ?mam opisac dokładnie czemu cie rodzina chce ubezwlasnowolnic ? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Tfu dla Czopa 15.05.14, 13:21 no dość ciekawe może napisz czemu chcą ją ubezwłasnowolnić bo od niej prawdy nie wyciągniesz zawsze jest pokrzywdzona i była pokrzywdzona przez wszystkich. Odpowiedz Link
gadubadu Re: Tfu dla Czopa 15.05.14, 16:40 Jeszcze dawno o tej Elce nie nawijałas, co ci perfumy wypiła. Dawaj! Chętnie poczytamy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Tfu dla Czopa 15.05.14, 17:33 Robi źle a luźnej użala się nad sobą i obwinia wszystkich, manipuluje ludźmi, kłamie, chleje, dyma wszystkich meneli którzy nie czują obrzydzenia i mają motto ,, potwór nie potwór byle by miał otwór "kobieta bez skrupułów, ambicji, wstydu itd. ... Odpowiedz Link