17.09.14, 21:35
Po napisaniu o systemie dostałem natychmiast aktualizację do konta microsoft,może przypadek, może przypadkiem było to że telefon dwa razy wymówił moje imię, może przypadkiem dzisiaj było kilka badań internetowych które same się ze mną rozłanczały po połowie pytań jak sobie jaja robiłem itd...Test muzyczny chciał znać moje położenie więc podałem po czym się zakończyło badanie nawet dobrze nie zaczynając.Oczywiście biorę to wszystko za zwykłe przypadki.Dzisiejsze dwa też.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Wczoraj 17.09.14, 21:37
      aktualizcję do konta microsoftu na telefon zapomniałem napisać.Aktualizowałem kod się zmienia co kilka sekund to widzę więc zwykłemu hakerkowi Ciężko będzie dane wyciągnąć.
      • uwierz_w_to Re: Wczoraj 17.09.14, 21:40
        Zresztą to jest pewnie zwykły zbieg przypadkówsmile zostawiam ten temat w spokoju.
        • uwierz_w_to Re: Wczoraj 17.09.14, 21:42
          dodam że jeszcze było kilka innych ale mniejsza z tym.Nie robi mnie już to i tyle bo niestety wiem.
          • uwierz_w_to Re: Wczoraj 17.09.14, 21:46
            cała ta sytuacja jest o tyle śmieszna że te przypadki mnie bombardują, więc wychodzi na to że nasze życie się składa z przypadków tylko co niektórzy tego nie widzą.
            • uwierz_w_to Re: Wczoraj 17.09.14, 21:48
              kiedy wytłumaczalne przypadki nie skutkują zaczynają się przypadki takie jak z tą wodą.
              • uwierz_w_to Re: Wczoraj 17.09.14, 21:49
                a dla waszej wiadomości,nie mam psychozy i nic mi nie jest kompletnie,normalnie śpię normalnie jem.Ale coś się zmieniło a wy wiecie co czego ja już też jestem świadomy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka