Dodaj do ulubionych

Napisałem do twojej córki

10.11.14, 07:52
Będę na sprawie i będę świadczył że jesteś niepoczytalna i trzeba ciebie ubezwłasnowolnić.
Pozdrawiam, pewnie ciebie ze szpitala przeskortują na sprawę.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 07:53
      Skopiuje także twoje wpisy z forum.
      Pozdrawiam.
      • uwierz_w_to Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 07:55
        czop też będzie zeznawał i jego baba nie wywiniesz się.
        Pozdrawiam.
      • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 07:56
        A ja zaraz lecę na policję z telefonem swoim gdzie mnie molestujesz sexualnie a tu masz wiersz o trupiej czaszce
        www.baczynski.art.pl/dob/13-D.html
        • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 07:58
          Chój z babami czopa i z tobą matole a Twoja żona w nosie dłubie i żre baby,tak nuroip powiedział big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:00
            Znaczy temn jezus z krzyża zdjęty co zmartchwyswstał a Ty masz osiołka i go ukryłeś.Kupiłeś przez internet na allegro ale ja widzę tego osła.Sam jesteś osioł kosmita,ufoludek i Reptialian pierdolnięty na początku.
            I mnie tu nie pozdrawiaj Ty aparacie Lumnie jakaś spacja
            • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:01
              Iluminacie,masonie,plejadianie ty,uwierzuszakalu i co tam jeszczesoonie i snaki,sraki j23
              • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:04
                masz płacić mi alementa na dziecko madau i już bo ja surokataka sraka i mam męża pijaka-wiersz mi wyszedł w tm kosmosie bo pijana jestem jak świnia i zaraz się na golasa położę na ulicy albo twoja żona tak zrobi-bezwstydna luna sruna albo matka vo lubi szery brendy bo ja jej tak powiedziałam
                Hough!
                spacja
                • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:05
                  aż się zapociłam jak piszę i śnierdzę starą szmatą albo papierem toaletowym zużytym jak Ty!
                  • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:06
                    Zapytaj swoją matkę to ci powie bo się ciebie wstydzi i ma rację a kto ma rację,ten stawia kolacjęsmirk
                    • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:07
                      a we wodzie jest spirytus a moja matka mówi że najzdrowsza wódka jest ze spirytusu,samo zdrowie,smacznego ty łachudro i pijusie,piusie i zasmarkańcu,zaraz psy na ciebie naślę jeszcze razbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • ditta12 Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:09
                          to my,to my,to my,sport zabawa oraz gry
                          jacek
                          • uwierz_w_to Re: Napisałem do twojej córki 10.11.14, 08:13
                            dwoje twoich sąsiadów też będzie zenzawało.
                            Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka