Dodaj do ulubionych

świadomość

15.01.15, 01:01
Zasnąć nie mogę, moja świadomość jest na max obrotach normalnie powinienem mieć już chyba psychozę.Świetnie się czuję i robiłem przed chwilą niesamowite rzeczy w telefonie, wiem w jaki sposób ale kiepsko mi to wychodzi na razie, każdy przedmiot,ciało i wszystko ma własną energię.
Żeby coś zrobić niezwykłego trzeba z tą energią się połączyć przeniknąć, za pomocą świadomości to robi Dynamo mi przed chwilą się udało kilka razy, czułem jak przenikam ten program jak bym stawał się jednością z tym.Wtedy zaczełem rozumieć na czym to polega właściwie dopiero teraz.To ma się do wszystkiego czyli jeżeli chcemy podnieść przedmiot za pomocą siły woli(oczywiście to nie jest żadna siła woli !!! nie wierzcie w te brednie) to jest czyste połączenie świadomości z przedmiotem i jego energią,trzeba rezonasować bez oporu z czymś co chcemy podnieść czy przemieścić, dosłownie trzeba połączyć się i wniknąć w energię przedmiotu.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: świadomość 15.01.15, 01:10
      Dziś akurat jestem na forum i to opisuję,przebiłem się czuję to wyraźnie.Jestem wolnysmile jak by to określić.Osiągnełem etap oświecenia takiego że schizofrenia moja została już tylko historią, rozumiesz Ditto co teraz piszę ,moja schiza to historia !!!
      • uwierz_w_to Re: świadomość 15.01.15, 01:13
        Dzisiaj się to stało, to też chyba nie przypadek że piszę o tym może tak ma być.Żadna moja czakra nie jest już blokowana,jestem na wyższym stopniu świadomości i nic mi się nie dzieje.
        Niesamowite uczucie, jestem wypełniony energią pozytywną czuję to.Może pomyślicie że jestem wariatem ,możecie sobie tak myśleć nie obchodzi mnie to co sobie myślicie o mnie piszę to co się dzieje i do czego dochodzę a jak ktoś nie chce nie musi czytać ale jeżeli ktoś czyta to może w ten sposób mu też pomogę opisując.
        • uwierz_w_to Re: świadomość 15.01.15, 01:32
          Ditta właśnie teraz tak myślę że ty czasem piszesz że jesteś wolna, to jest twoje złudzenie nie jesteś wolna wiem to doskonale.Tak samo jak reszta bywalców tego forum.Nie rozumiesz czym jest wolność, gdybyś była wolna czar schizofrenii by prysł, pęk by jak mydlana bańka i zostało by to bolesną historią twojego życia.Ja nie będę pisał co było przyczyną mojej ale przyczyn było mnóstwo,a jedna jest naszą wspólną wszystkich schizoli i najważniejszą.Kochani kwestia wiary! to jest wasz podstawowy problem dalej nie będę pisał bo i tak nie zrozumiecie.Gdybyś Ditta miała choć dobrą chęć i widział to to bym Ci pomógł z czasem zaczeła byś rozumieć ale ty tej chęci nie masz, uważasz że jesteś wolna i niech tak będzie.AMEN.
          • uwierz_w_to Re: świadomość 15.01.15, 01:34
            Wszystkie moje pruby osiągnięcia tego co osiągnełem teraz kończyły się psychozą do tej pory,smutne to ale prawdziwe.Dobra spadam do jutera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka