Dodaj do ulubionych

Druga kawa

08.03.15, 06:10
wczoraj tabletki mnie zmogły, nie miałem co pisać czułem pustkę,dziś przed tabletkami mam jeszcze ochotę coś napisać.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 06:14
      Teraz czuję się zajebiście ale to będzie trwało tylko do 8.30 bo biorę leki i znowu zamulator.
      • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 06:20
        dziś też mija miesiąc jak leżę w szpitalu.
        • ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 07:23
          To JUŻ miesiąc?????
          • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 07:49
            Tak 8 lutego szedłem a dziś już 8 marzec.
            • madau Re: Druga kawa 08.03.15, 07:59
              nooo dzis dzien kobiet smile Prosimy z Ditta i Eszmera o zyczenia wink choc tak naprawde to taki dzien jak inny.
              Ale przypomnialo mi sie dziecinstwo i to ze chlopcy wreczali dziewczynkom po czerwonym gozdziku. Nie wiem dlaczego po gozdziku ale obowiazkowo to byl gozdzik smile

Dolaczam sie do kawy, Uwierzu
              • ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 08:59
                Goździk i parę rajstop dostawała każda kobieta w pracy za pokwitowaniem big_grin
                • madau Re: Druga kawa 08.03.15, 10:57
                  haha, no tak wszak byl to szal rajstop. Mojs SP babcia cerowala oczka na rajstopach i ponczochach i zarabiala wiecej niz moj SP dziadek pracujacy na wysokim stanowisku w banku...

Ech, sentyment do gozdzika...
                  • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 11:37
                    Zapomniałem wszystkiego najlepszego życzę kobietom czytającym i piszącym na forum a żona dostała perfum.
                    • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 11:39
                      zegarek wymieniłem niewiele dopłaciłem ale mam taki jak żonie się podoba bo ja w zasadzie chciałem inny trochę ale wziąłem taki jak jej się podobał bo to dzień kobietsmile
                      • ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 11:48
                        I dobrze zrobiłeś z tym zegarkiem Uwierzu.
                        Dziękuję za życzenia.Czuję się kobietą smile
                        • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 12:00
                          Jutro powrót do szpitala ciekawe czy mnie wypuści przed piątkiem już do domu na stałe.
                          • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 14:03
                            Obiad i kawa był w macdonaldzie od razu ze spacerkiem, bo fajna pogoda śmigałem na krótkim rękawkusmile
                            • ragnarv Re: Druga kawa 08.03.15, 15:27
                              w macdonaldzie zawsze się czuję obserwowany
                              • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 16:04
                                czemu?
                                • ragnarv Re: Druga kawa 08.03.15, 17:39
                                  nie wiem. czuje na sobie oczy ludzi, wydaje mi sie że maja mi za złe ze żrę
                                  kiedys po frytkach i czyms tam jescze wziąłem ciastko i już nie zjadlem bo nie mogłem wytzymać tego uczucia
                                  • ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 18:05
                                    Inni też tam są po to aby żreć.Nie mają oporów.
                                    • uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 18:30
                                      Ja się nie przejmuję ludźmi robię zawsze to co chcę czy się to komuś podoba czy nie.
                                      • ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 19:57
                                        Odczuwam niechęć do urzędasów.
    • mskaiq Re: Druga kawa 08.03.15, 21:45
      Najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich kobiet na forum. Przepraszam,
      że trochę spóźnione.
      Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka