uwierz_w_to 08.03.15, 06:10 wczoraj tabletki mnie zmogły, nie miałem co pisać czułem pustkę,dziś przed tabletkami mam jeszcze ochotę coś napisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 06:14 Teraz czuję się zajebiście ale to będzie trwało tylko do 8.30 bo biorę leki i znowu zamulator. Odpowiedz Link
madau Re: Druga kawa 08.03.15, 07:59 nooo dzis dzien kobiet Prosimy z Ditta i Eszmera o zyczenia choc tak naprawde to taki dzien jak inny. Ale przypomnialo mi sie dziecinstwo i to ze chlopcy wreczali dziewczynkom po czerwonym gozdziku. Nie wiem dlaczego po gozdziku ale obowiazkowo to byl gozdzik Dolaczam sie do kawy, Uwierzu Odpowiedz Link
ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 08:59 Goździk i parę rajstop dostawała każda kobieta w pracy za pokwitowaniem Odpowiedz Link
madau Re: Druga kawa 08.03.15, 10:57 haha, no tak wszak byl to szal rajstop. Mojs SP babcia cerowala oczka na rajstopach i ponczochach i zarabiala wiecej niz moj SP dziadek pracujacy na wysokim stanowisku w banku... Ech, sentyment do gozdzika... Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 11:37 Zapomniałem wszystkiego najlepszego życzę kobietom czytającym i piszącym na forum a żona dostała perfum. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 11:39 zegarek wymieniłem niewiele dopłaciłem ale mam taki jak żonie się podoba bo ja w zasadzie chciałem inny trochę ale wziąłem taki jak jej się podobał bo to dzień kobiet Odpowiedz Link
ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 11:48 I dobrze zrobiłeś z tym zegarkiem Uwierzu. Dziękuję za życzenia.Czuję się kobietą Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 12:00 Jutro powrót do szpitala ciekawe czy mnie wypuści przed piątkiem już do domu na stałe. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 14:03 Obiad i kawa był w macdonaldzie od razu ze spacerkiem, bo fajna pogoda śmigałem na krótkim rękawku Odpowiedz Link
ragnarv Re: Druga kawa 08.03.15, 17:39 nie wiem. czuje na sobie oczy ludzi, wydaje mi sie że maja mi za złe ze żrę kiedys po frytkach i czyms tam jescze wziąłem ciastko i już nie zjadlem bo nie mogłem wytzymać tego uczucia Odpowiedz Link
ditta12 Re: Druga kawa 08.03.15, 18:05 Inni też tam są po to aby żreć.Nie mają oporów. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Druga kawa 08.03.15, 18:30 Ja się nie przejmuję ludźmi robię zawsze to co chcę czy się to komuś podoba czy nie. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Druga kawa 08.03.15, 21:45 Najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich kobiet na forum. Przepraszam, że trochę spóźnione. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link