Dodaj do ulubionych

a ą ę może wypierdzę

13.03.15, 05:16
Może tak może nie kto zna uwierza ten wie że uwierz z dwóch stron kija trzyma się.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 05:21
      Jakie to są tępaki te ludzie to głowa mała wszystkie rozumy świata pozjadane.Świnie też da się zdiagnozować ryje tym pyskiem w korycie to ma zespół maniakalno depresyjny.
      • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 05:37
        tobie ditto nie jest absolutnie potrzebna terapia tylko zwykłe branie leków,no chyba że masz terapię z innego powodu jak choroba.
        • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 05:43
          ditto psychoedukacja tobie potrzebna na temat choroby a nie terapiasmile
          • ditta12 Re: uwarzam że 13.03.15, 05:56
            Ja to już nie wiem co mi jest potrzebne.Na pewno święty spokój.
            • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 05:58
              ditta12 napisała:

> Ja to już nie wiem co mi jest potrzebne.Na pewno święty spokój.

O nie śpisz?
              ja to już po 4 rano wstałem, ostatnio mi się tak poprzestawiało.
              • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 06:01
                Kawkę sobie piję już drugą, myślałem że nie będę pisał na forum ale co tu robić z samego rana,czytałem artykóły i tak sobie piszę na forum jakieś luźne myśli lekarz który mnie czytał stwierdził że to maniakalne hehehe więc ja na to masz człowieka a diagnoza sama się znajdzie.
                • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 06:10
                  Ditto słyszałem o świetnym depocie w USA i u nas jest już dają go nazywa się jakoś consol ale przed tą nazwą jest jeszcze jakaś ze znanych leków, ponoć rewelacja nic nie czujesz jak sobie przypomnę to napiszę.
                  • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 06:16
                    Jest to rispolept consol niesłychanie świetny depot bardzo drogi ale nic po nim nie odczuwasz.
                    jeden zastrzyk kosztuje ponad 1000zł ale jest refundowany dają go rzadko bo drogi ale się staraj.
                  • ditta12 Re: uwarzam że 13.03.15, 06:16
                    Taką rewelacją był niegdyś abilyfy a jak się po nim czułam to nie wspomnę.
                    • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 06:21
                      ja tylko słyszałem nie próbowałem rozmawiałem z osobami które go brały ale piły i im go odstawiono.
                      • uwierz_w_to Re: uwarzam że 13.03.15, 06:22
                        abilifty mi chyba nie pomagało.
    • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:24
      wiem jak się czujesz że pisać Ci się nie chce i się skupić nie możesz to jest makabryczne.
      • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:27
        Dla mnie nie wyprodukowano jeszcze leku po którym bym się dobrze czół, nie dociera to do tępych głów że człowiek się męczy co dziennie biorąc leki a później piszą na wypisach różne bzdury.
        • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:29
          codziennie powinno być te wężyki już mnie wkurwiają bo już nie wiem jak powinno być prawidłowo.
          • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:31
            mówisz zacząłem i zaczełem więc ja mówię zaczełem i powinienem pisać zaczełem a nie zacząłem kurwa co za głupota.
            • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:33
              ,,zacząłem" elokwencja sra wyżej niż dupę ma, zaczełem bo ja prosty człek i tak piszę.
              • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:40
                pijmy kawkę z filiżanek ,srajmy mało jedzmy ostrygi i piszmy poprawną polszczyzną, marekty zlikwidować otworzyć restauracje i małe sklepiki ze zdrową żywnością, dupę podcierajmy w gumowych rękawiczkach i nie wymiotujmy, kąpmy się codziennie i nie chodźmy w brudnych majtach,nie sprzątajmy bo od tego jest ,,kto''? chłop i chłopka, wrućmy do feudalizmu jak chcemy być ,,elokwętami''(i jak to się kurwa pisze bo nie chce mi się kombinować) i Paniami i Panami.
                • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:47
                  Czytając -sens wypowiedzi zrozumiany.
                  • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 06:49
                    ditta12 napisała:

> Czytając -sens wypowiedzi zrozumiany.

no to ja teraz zgłupiałem, tzn? możesz wytłumaczyć?
                    • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:01
                      współczuję Ci tego depota, kobieto co on z ciebie zrobił !!! widzisz mnie? zmieniłem się? hahaha przecież mnie nikt nie zmieni, księdza do mnie wołajciebig_grin
                      • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:02
                        eszmeralda mnie kocha,wiem to bo nie można mnie nie kochaćsmile taki facet jak ja to złotosmile
                    • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:01
                      Rozumiem o czym piszesz mimo że pomijasz wężykowe poprawki wink
                      • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:02
                        Mój depot spowodował we mnie anhedonię.
                        • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:04
                          ditta12 napisała:

> Mój depot spowodował we mnie anhedonię.

ten twój depot to gówno totalne,wegetujesz kobieto,nawet chyba męczy ciebie rozmowa przez telefon to już nie jest co kiedyś godzinami.Warzysz słowa na wadze, co dobre a co złe, skala krytycyzmu ponad normę.
                          • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:07
                            strach napisać ,,kurwa" bo to niesmaczne chamskie i nie estetyczne, możemy się tak wyrażać tylko wśród dobrych znajomych bo inaczej nie wypada i gówna na forum nie przyciąga.
                            Gówno ciągnie do gówna im więcej go tym rozmowa świeci jak choinka wigilijna.
                            Czas chyba najwyższy się otrząsnąć z amoku.
                            • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:10
                              Po co tak od razu z grubej rury.
                              A może i mnie zahamowało to świństwo w złą stronę.
                              • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:12
                                ditta12 napisała:

> Po co tak od razu z grubej rury.
                                > A może i mnie zahamowało to świństwo w złą stronę.

Z grubej? nie z grubej naturalnie po prostu a co mam być elokwętem?, dżentelmenem który będzie fiołkami pierdział?depot wzbił ciebie,może czas na ziemięwink
                            • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:10
                              Dziś nie mam nic kompletnie w planach ani do roboty, forum mi czas zabija od samego rana to kurestwo schodzi ze mnie już bo bym dreptał jak pojebany z kuchni do pokoju męczarnie niesamowite, miesiąc już się męczyłem, psychoza mi po 5 dniach mineła a później na depocie i lekach korytarz palarnia tak całymi dniami, już tam nie wrócę będę brał w domu leki jak coś.
                              • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:15
                                Bierz w domu.Ja też niestety biorę bo nie chce wracać do korytarz palarnia jak napisałeś.
                                • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:18
                                  ditta12 napisała:

> Bierz w domu.Ja też niestety biorę bo nie chce wracać do korytarz palarnia jak
                                  > napisałeś.

Ditto to moje życie wiem co mam robić, każdy z nas ma inaczej tylko diagnozują nas identycznie,ja mam cyklicznie czy biorę czy nie to nie ma znaczenia, brać będę ale nie w tych dawkach bo bym chyba samobójstwo wkońcu popełnił przez męczarnię, i na to wpływu nikt nie będzie miał,mam swoją dawkę którą biorę jak nie odstawiam jest dobrze.
                              • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:15
                                mój telefon się zapełnił zdjęciami i telefonami przyjaciół i znajomych ze szpitala, fajnie powspominać złe czasy z fajnym towarzychem ale powiedziałem że ich nie odwiedzę, jedni wyszli drudzy przyszli ,wczoraj spędziłem sporo czasu na rozmowach telefonicznych, dobrze że mam abonament free.
                                • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:17
                                  Te kontakty z czasem się urywają a szkoda.
                                  • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:20
                                    ditta12 napisała:

> Te kontakty z czasem się urywają a szkoda.

to są chwilowe kontakty, wracamy i mamy własne życie jedyny kontakt mam z tobą telefoniczny od tylu lat, ale na tym depocie się męczysz i tylko sprawa minie go odstawisz wiem o tym ditto narazie oszukujesz samą siebie i innych nie wytrzymasz tak długo.
                                    • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:23
                                      Ja innych nie oszukuję i sam siebie też nie, po co? nie muszę, a lekarze lekarzami pacjęci pacjętami,uczą się latami a tak faktycznie to gówno wiedzą wszystkich traktują jednakowo,u mnie stwierdzili poprawę pod koniec, hahaha nie wzieli pod uwagę tego że depot mnie zamulał i leki podwójnie, ale co taki lekarz z książek wyczyta, wiedze ogólną,a pacjęt pacjętem.
                                    • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:23
                                      To jest w zastrzyku i nie odstawię sobie sama.Co jakiś czas mam rozciągane w czasie i zmniejszane dawki.
                                      • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:25
                                        <ale co taki lekarz z książek wyczyta, wiedze ogólną,a pacjęt pacjętem.>

Oni sie nie przejmują ,jesteśmy tylko jakimś tam przypadkiem na 5 minut rozmowy dziennie na obchodzie.
                                        • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:27
                                          na 20 sekund rozmowy!!!

A jak się Pan czuje? a Pan? a Pan? a Pan? a Pani? a Pani? dobrze... więc dobrze.
                                      • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:26
                                        odstawisz zobaczysz znajdziesz sposób,męczy ciebie bo wiem,nie wytrzymasz długo znam ciebie.
                                        • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:32
                                          Dopamina niszczy neurony i tworzy się matryca leki mają zapobiec i zaleczyć więc mój lekarz stwierdził że mnie coraz ciężej leczyć zupełna odwrotność rzeczywistości pomijając to nie zauważyłem żebym był głupszy lub miał mózg zniszczony.
                                        • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:32
                                          Lekarz mi odstawi niedługo.Zawsze tak jest.
                                          • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:33
                                            Mi brak seratoniny.
                                            • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:36
                                              ditta12 napisała:

> Mi brak seratoniny.

a co z cukrem, widocznie masz ok skoro clopicsol bierzesz.
                                          • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:36
                                            ditta12 napisała:

> Lekarz mi odstawi niedługo.Zawsze tak jest.

nic Ci nie odstawi depota będziesz miała brać do końca życia jedynie dawki zmniejszy ale każdy człowiek i przypadek jest inny oni to wypośrodkowywują czyli standardowo.
                                            Jedynie na tabsy możesz przejść.
                                            • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:38
                                              Dotąd byłam na samym stabilizatorze i myślę że za jakiś czas do niego tylko wrócę.
                                              A to jest na całe życie.Masz rację.
                                              • ditta12 Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:39
                                                Cukier w porządku.Mam coś z tarczycą (w badaniach wyszły jakieś nieprawidłowości).
                                                • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:45
                                                  to trzustka podleczona u ciebie, a z tarczycą to nie ma reguły jaki wiek.
                                                  Ja czuję się już dobrze myślę że już może dziś na konsolę ulisiądę i będę się normalnie skupiał.
                                                  Dawki leków można zmniejszać po paru miechach, w moim przypadku jest inaczej ale co będę Ci opisywał możesz obrać mnie jako standart.Ja wiem swoje bo czuję i znam na wylot siebie.
                                                  • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:48
                                                    Myślenie, odczuwanie, skupienie,intuicja a na końcu ,,emocje" których Ci obecnie brak ewentualnie zaniżony stan maszsmile to robi Ci sztywny kręgosłup moralny gdzie kurwa mać wyklucza twoje ego.
                                                  • uwierz_w_to Re: a ą ę może wypierdzę 13.03.15, 07:51
                                                    witaj Ditto w świecie cyborgów, choć neurony pracują i program w dupę wstrzykiwany zbudowana jesteś jak człowiek nie maszynawink
                                                  • uwierz_w_to Re: madau 13.03.15, 07:53
                                                    madau chyba Ci też współczuje w podobnym stanie rozdziału by nie dała rady napisać.
                                                  • uwierz_w_to Re: eszmeralda 13.03.15, 07:54
                                                    Jest w lepszym stanie chociaż podtekst widzi w każdym zdaniuwink
                                                  • uwierz_w_to Re: mask 13.03.15, 07:56
                                                    diangnoza postawionasmile wierzy w to co robi urojenia wielkościowewink
                                                  • uwierz_w_to Re: Ditta 13.03.15, 07:58
                                                    dzwonię za 3 minuty do ciebie.
                                                  • uwierz_w_to Re: Ditta 13.03.15, 08:33
                                                    Ditto załatwiaj co trzeba a ja nie mam pomysłu na śniadanie,chyba na razie starczy w tym wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka