ditta12 18.03.15, 19:29 internetu i tv przed chwilą naprawili a już myślałam że mania wróci u mnie z nerwów że to mój komputer się zepsuł Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Awaria 18.03.15, 19:31 Najbardziej mi doskwiera zepsuty internet,telewizji może nie być. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Awaria 19.03.15, 12:44 Mania sama nie wraca. Mam wrażenie, że nie czujesz się już bezradna kiedy nie działa internet. Zawsze jest tego przyczyna. Wystarczy zadzwonić do UPC i wszystko staje się jasne. Gdybyś wiedziała co należy zrobić w listopadzie/grudniu kiedy nagle nie ma połączenia internetowego to nie znalazłabyś się w szpitalu. Zobacz jak wiele zależy od Ciebie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Awaria 19.03.15, 12:50 Wtedy zepsuł mi się kabel i telefon do upc nic by nie dał.Awaria była u mnie w domu a nie przyszło mi do głowy by zmienić ten przewód. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Awaria 19.03.15, 13:01 Wczoraj włączyłam telewizor i zorientowałam się że jest coś głębiej na rzeczy.Nie wiedziałam tylko gdzie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Awaria 19.03.15, 13:18 Wpadanie w manię to nie kwestia zepsutego internetu,wpada się w nią i już,nawet wtedy gdy wszystko działa. Czasem słyszysz jak radio i telewizor do ciebie gada albo książka którą czytasz odnosi się do ciebie i nie ma na to rady. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Awaria 19.03.15, 14:22 do mnie rosół mówi teraz zjedz mnie no to go podgrzewam Odpowiedz Link