ditta12 24.05.15, 12:14 Rozmawiałam z człowiekiem z diagnozą schizofrenia który widzi krew lecącą z kranu,podobnie jak Ty.Ma tak ogromne lęki że boi się wychodzić z domu,nie mówiąc już o załatwianiu swoich spraw. Ty jesteś wielka i kreatywna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Madau 24.05.15, 13:08 Wspolczuje bardzo Twojemu koledze. ja jakos przywyklam do tej krwi z kranu ale czasami nic na to nie pomaga: ani leki, ani cwiczenia - nic, siedze zamknieta i nie wychodze. A pisanie jest dla mnie forma autoterapii Dittus, dam rade, juz w lipcu mam caly grafik zapelniony bo beda kursy letnie i sie zglosilam jako wolontariusz, bede prowadzic fonetyke i zajecia ogole z wymowy - akurat to bardzo lubie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 24.05.15, 13:21 Masz swój świat Madau a za to co dasz innym dostaniesz w zamian coś czego bardzo pragniesz. Kazior3 który teraz mieszka w Dreźnie powiedział kiedyś: Fortuna kołem się toczy. I miał rację. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 24.05.15, 13:27 I jeszcze jedno Madau. Rozwaliłaś tę czaszkę Zeusa i wyszłaś z niej jako Atena czy tam antena,heh. Ty to na pewno jesteś sawantem Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 24.05.15, 13:30 Potrafisz pisać,rysować,czarować,uczyć...........mieszkasz w pałacu pod palmami.... Chyba Ty z Akademii Magii jesteś Odpowiedz Link
madau Re: Madau 24.05.15, 14:12 Oj wiele rzeczy nie potrafie: nie potrafie sprzatac, klasyfikowac dokumentow, notorycznie gubie w praniu pare od skarpetek wiec kupilam sobie kilka par czarnych, nie potrafie porzadnie czegos powiesic na suszarce by wyschlo, przed okresem jestem mega wybuchowa a gotowac umiem jedynie po zabojadzku bo nawet kluski slaskie mi nie wychodza. Tworzenie pomaga, to prawda. Nie rezygnuj z malowania Dittus, ja mam Twoje dwa dziela Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 24.05.15, 14:40 <a gotowac umiem jedynie po zabojadzku bo nawet kluski slaskie mi nie wychodza.> Obejrzyj sobie Madau film Uczta Babette o najlepszej kuchni świata a ja Ci dam przepis na kluski śląskie. Bierze się: zgniecione kartofle,mąkę ziemniaczaną,żółtko,trochę soli.Gniecie się,robi kulki z dziurką w środku i wrzuca na wrzątek aż do wypłynięcia.Cała filozofia. Maluję Madau,kupię sobie nowe blejtramy i farby olejne ale mam jeszcze resztki to starczy. Papiery sobie kupię do pasteli bo te mi nieźle wychodzą tyle że nietrwałe są nawet po fiksatywie. Twoje rysunki śliczne ale maleńkie były i nie mogłam dokładnie zobaczyć. Ja nie wieszam na suszarce tylko na prysznicu bluzki i nie prasuję bo jestem leniwa jak wiadomo,skarpetki zwijam po dwie. Okresu nie mam ale in vitro mogę mieć dzieci jak wiadomo.Tylko na co mi one. Umiesz na tych drutach strikować sweterki już?Bo na liczbach się znasz i wiesz że ja 8 bo Benio Ci powiedział. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 24.05.15, 15:07 Masz tu Madau kawałek z you tuba,poszukaj sobie z lektorem bo to chyba po norwesku albo szwedzku. https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 25.05.15, 14:59 Madau,nauczyłaś mnie być w oku Cyklonu. Ty tak siedziałaś w szpitalu i byłaś jakąś boginią. "Dziura w bucie" Jesteś dobrą nauczycielką Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 25.05.15, 15:01 Ja to w myślach nazywałam błękitnym kręgiem ognia. A Jacek Malczewski namalował Błędne koło to sobie obejrzyj bo i tak matrix nie da wkleić. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau 25.05.15, 18:48 Koło prawd buddyjskich,symbol tej religii. Z książki którą czytam. pl.wikipedia.org/wiki/O%C5%9Bmioraka_%C5%9Bcie%C5%BCka Odpowiedz Link