30.05.15, 11:24
Oglądałeś film Pachnidło?A może książkę czytałeś?Mówię Ci-super.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Rangarv. 30.05.15, 21:18
      Rangarv a oglądałeś Czyż nie dobija się koni?
    • ragnarv Re: Rangarv. 30.05.15, 22:48
      oglądałem. na końcu go zjedli z miłosci
      • ditta12 Re: Rangarv. 31.05.15, 08:24
        A jeszcze znikający punkt obejrzyj jak chcesz.
        • ditta12 Re: Rangarv. 31.05.15, 08:25
          Fotograf-bałam się oglądając ale to nie horror.
          • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 07:43
            Masz tu cały film Rangarw big_grin
            www.youtube.com/watch?v=cR1ye7QVPQs
            To ja jestem Furia bo zabiłam robala.
            • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 07:50
              W seleniaku robaki są rozmaite
              Rozmaicie się wabią i nazywają.....
              dalej nie pamiętam jak było a w internecie nie ma.
              • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:03
                Jakiś prusak mi jest potrzebny do zwalczania robala ale aby się nie rozmnożył bo znów będzie problem ekologiczny.
                Był taki film pod tytułem Rój.
                Ja dotąd wymiatam biedronki ze szpar okiennych co się porozbijały o szyby atakując.
                Robaki rządzą światem czy co?
                Może Pigmeje je zjedzą i będzie spokój?
                Komary w lesie pewnie gryzą jak cholera bo wilgoć.Trzeba się smarować wanilią filds,heh.
                • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:06
                  Kleszcze i co jeszcze?
                  Wiesz Rangarv bo ja nie wiem.
                  Raz wyjęłam skalpelem kleszcza z szyi byłego męża co umarł już bo tak chciał i popsikałam dezodorantem big_grin
                  • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:12
                    A psom wyrywałam pensetą gdy były wielkie bo się nażarły krwi i wrzucałam w ogień paleniska czyli kuchni na węgiel lub szyszki.
                    Jeden z nich miał padaczkę i uciekł z naszego domu,pewnie mu było za gorąco bo to owczarek Puli był,taki mop z różowym języczkiem i oczkami przykrytymi grzywką.a dzieci się z niego śmiały że ma dredy.Może to Rastafarianin był?Chociaż na Syberii mieszkał i robili z niego buty dla pilotów bo ciepłe.To w samolocie jest zimno?Nie wiedziałam.
                    • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:18
                      Łóżko wywaliłam z domu nawet bo mi się zalęgły pluskwy bo jest migracja ludzi po świecie i pluskwy też migrują sobie jak biedrony i inne stwory.
                      Kupiłam żelazko w biedronce i prasuję pluskwy,taka jestem okrutna i bezduszna albo ja albo one a to jest mój dom i nie życzę sobie pluskiew ale one o tym nie wiedzą kurwy stare.
                      Mole też się trafiają i pożerają wełnę i książki i tak ciągle a są i mole spożywcze i wołki zbożowe w mące czasem albo w kaszy.No to ja trzymam w słojach to.
                      • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:19
                        A jak Twoje kijanki Rangarw?Już są dorosłe?Można je wpuścić do bajora?
                        • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:48
                          deser.pl/deser/13,143462,5341,Czy-wiesz-ile-masz-tak-naprawde-lat---PSYCHOZABAWA.html#Prze
                          Zobacz Rangarv ile masz lat,ja się nie dowiedziałam bo utknęłam na snapchacie Cukerberga.
                        • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:51
                          deser.pl/deser/13,143462,5341,Czy-wiesz-ile-masz-tak-naprawde-lat---PSYCHOZABAWA.html#Prze
                          Zobacz Rangarv ile masz lat,ja się nie dowiedziałam bo utknęłam na snapchacie Cukerberga.
                          Utknęłam na toturialach.
                          • ditta12 Re: Rangarv. 01.06.15, 08:56
                            41pkt

To ile lat?
                            nie powiedzieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka