ditta12 09.06.15, 07:35 W trakcie niedzielnych obchodów Święta Dziękczynienia, GW O!Obchodzimy święto dziękczynienia jak w Ameryce,ciekawe czy z indykiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Święta 09.06.15, 07:40 Ja mówię do Roberta i Moniki:Rób to bo ci wdupco-to słowa dozorcyni z forum mifredo,miała je w sygnaturce. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 09.06.15, 07:42 Jemu dałąm papier i kawałek węgla by narysował rower a jej dam włóczkę i może nauczę dziergać czyli machać na drutach albo szydełku. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 09.06.15, 07:45 Powiedziałą że może mi pozować do obrazka matki boskiej bez chłopczyka takiej jak ostrobramska. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 09.06.15, 07:48 A ten Sapiecha to zapewne znalazł obrazek na śmietniku jak profesor Chrystusa ratującego św,Piotra na jeziorze Genezaret. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 09.06.15, 07:51 Też znalazłam sobie deseczkę i coś tam maluję ale nie wiem co to. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 09.06.15, 08:11 Słodkie dziecko, z czasem dostrzeżesz granicę Granicę wyznaczoną pomiędzy dobrem i złem Spójrz na tego ślepca strzelającego w świat Kule latają, zbierają żniwo Jeśli byłeś zły, o Panie, z pewnością byłeś, I nie zostałeś trafiony latającym ołowiem, Lepiej zamknij oczy i pochyl głowę Poczekaj na rykoszet Deep Purple Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 09.06.15, 09:23 Byłą ze mną w psychuszce dziewczyna która popadła w nałóg modlenia się i wciąż się modliła,może to modliszka aż w końcu wzięli ją na zamknięty bo zaczęło jej się wydawać że wszyscy są jej krewnymi.Co prawda wszyscy Polacy to jedna rodzina jak Uwierz podawał ale aż tak to chyba nie no i poleciała za gadanie głupot a do tego jeszcze miał manię prześladowczą bo jej się wydawało że ją Mask prześladował przez internet.Paranoja jest goła.Mogła sobie zabezpieczyć przed wirusami,trojanami i innymi tam. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Święta 09.06.15, 09:42 Widzę jak bardzo zbliżyłaś się do nich. Coraz więcej malujesz i czujesz. Tak jakby tych uczuć było coraz więcej. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Święta 10.06.15, 12:19 Może nie tyle myśli co uczuć. Czuje się piękno, słońce, muzykę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 10.06.15, 13:17 To piękni ludzie z wiedzą przekraczającą........no nie wiem co napisać.Uczę się od nich.To niebieskie ptaki. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Święta 10.06.15, 16:22 Myślę, że piękni ludzie nie przekraczają. Ci są bezpiecznie, rozumieją, wspierają. Są ludzie pełni lęku. Takie osoby nie wierzą, boja się ludzi, unikają i często przekraczają. W każdym człowieku jest coś interesującego, jak w tym od Norwida. Jest w nim też wiele samotności i nieufności. Nie bardzo wiem co rozumiesz przez niebieskie ptaki ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święta 11.06.15, 04:55 Biblia Tysiąclecia: Przypatrzcie się ptakom w powietrzu: nie sieją ani żną i nie zbierają do spichlerzy, a Ojciec wasz niebieski je żywi. Czyż wy nie jesteście ważniejsi niż one? Kto tak powiedział? To filozofowie,oni nie potrzebują nic,chodzą własnymi drogami jak koty,życie ich pogięło ale takie jest życie i oni nie protestują.Też się boją bo u nas państwo policyjne ale oddychają powietrzem i załatwiają swoje inne potrzeby bo muszą. Odpowiedz Link