20.12.15, 10:25
Właśnie niezły zbieg okoliczności te pieniądze by Ci starczyly na sfinalizowanie calej eskapady do Indii a kolega dziś się dowiedzialem że przez 14 dni zdefraudowal 30 tyś na koks dziwki i hotele.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: 30 tyś. 20.12.15, 10:38
      Nie mam chęci nie mam siły mam lekko wyjebane dziś na wszystko.
    • uwierz_w_to Re: 30 tyś. 20.12.15, 10:52
      Byłem tam na forumie łoooo matko wieki temu tam pisaliśmy
    • uwierz_w_to Re: 30 tyś. 20.12.15, 10:54
      Ostatnio były jazdy bez trzymanki a zajechany jestem jak pięty Binladena
      • ditta12 Re: 30 tyś. 20.12.15, 14:08
        Ja na piechotę pójdę do Indii.Na co mi 30 tys?N jedzenie?Zjem co znajdę po drodze.Na taxówkę?
        Na Helikopter to tak bo wyląduje na Mont Evereście,dachu świata naszego czyli KULI ZIEMSKIEJ.
        • ditta12 Re: 30 tyś. 20.12.15, 14:18
          www.youtube.com/watch?v=_Ck-nkwWpbE
          • ditta12 Re: 30 tyś. 20.12.15, 15:15
            To taka piękna gra big_grin

www.youtube.com/watch?v=n4-voMrvIXA

Uwierzu,Co dziś masz na zupęsmile
            Ja mam dziś zupę....jeszcze nie wiem.ale pewien chłopak oświadczył się o mą córkę a ona z babką mieszka.On że chce jej numer a ja że nie mogę a on że....i że nie jest łątwy a ja że ona też i że mnie chciała ubezwłasnowolnić i on mi dał swą matkę do tel a ja jej nie poznałam po głosie a ona na niego bych buch że zły a ja że wygląda jak Jack Sarrow a ona że...a babcia jego(bo też z babcią mieszka)że się o niego martwi i przeżywa katusze a ja żeby go olała bo już ma tyle lat co moja córka a on że co ma robić a ja żeby nie wydawał kasy tylko jechał do Egipu i że piekłam mu bezy jak był mały i szpinak a on że lubi szpinak a wtedy jego matko powiedziała że on nie lubi szpinaku i ja złożyłam życzenia i poszłam ale fajnie u nich i babcia fajna z elektronikiem na szyi.Chyba se do niej pójdę pogadać i zaniosę cukierków bo chudziutka bardzo i maleńka ale codziennie zapyla po kilka razy po zakupy.Heh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka