mercury_staff 20.12.15, 10:25 Właśnie niezły zbieg okoliczności te pieniądze by Ci starczyly na sfinalizowanie calej eskapady do Indii a kolega dziś się dowiedzialem że przez 14 dni zdefraudowal 30 tyś na koks dziwki i hotele. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: 30 tyś. 20.12.15, 10:38 Nie mam chęci nie mam siły mam lekko wyjebane dziś na wszystko. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: 30 tyś. 20.12.15, 10:52 Byłem tam na forumie łoooo matko wieki temu tam pisaliśmy Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: 30 tyś. 20.12.15, 10:54 Ostatnio były jazdy bez trzymanki a zajechany jestem jak pięty Binladena Odpowiedz Link
ditta12 Re: 30 tyś. 20.12.15, 14:08 Ja na piechotę pójdę do Indii.Na co mi 30 tys?N jedzenie?Zjem co znajdę po drodze.Na taxówkę? Na Helikopter to tak bo wyląduje na Mont Evereście,dachu świata naszego czyli KULI ZIEMSKIEJ. Odpowiedz Link
ditta12 Re: 30 tyś. 20.12.15, 15:15 To taka piękna gra www.youtube.com/watch?v=n4-voMrvIXA Uwierzu,Co dziś masz na zupę Ja mam dziś zupę....jeszcze nie wiem.ale pewien chłopak oświadczył się o mą córkę a ona z babką mieszka.On że chce jej numer a ja że nie mogę a on że....i że nie jest łątwy a ja że ona też i że mnie chciała ubezwłasnowolnić i on mi dał swą matkę do tel a ja jej nie poznałam po głosie a ona na niego bych buch że zły a ja że wygląda jak Jack Sarrow a ona że...a babcia jego(bo też z babcią mieszka)że się o niego martwi i przeżywa katusze a ja żeby go olała bo już ma tyle lat co moja córka a on że co ma robić a ja żeby nie wydawał kasy tylko jechał do Egipu i że piekłam mu bezy jak był mały i szpinak a on że lubi szpinak a wtedy jego matko powiedziała że on nie lubi szpinaku i ja złożyłam życzenia i poszłam ale fajnie u nich i babcia fajna z elektronikiem na szyi.Chyba se do niej pójdę pogadać i zaniosę cukierków bo chudziutka bardzo i maleńka ale codziennie zapyla po kilka razy po zakupy.Heh. Odpowiedz Link