Dodaj do ulubionych

Ta twoja świadomość

22.12.15, 01:18
Więc odpowiem Ci na pytanie.Ty chyba jej nie maszwink bo nie rozumiesz.Ja ją posiadam kurwa mać hehehe ty też ale jakoś kurewsko kuleje.Nawet jak stoma chujami zuce to z pełną świadomością tego co napisałem i konsekwencją. Doskonale rozumiem co piszę i co mówię nie muszę zmieniać niczego bo mi tak doborze elokwenta tym bardziej.Życie nas niesie w różnych kulturach zwyczajach i środowiskach. Takie życie. I taka ta świadomość u niektórych byle jaka.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ta twoja świadomość 22.12.15, 01:20
      Chyba dobrze nie będę Ci komplikowal świadomości smile
    • uwierz_w_to Re: Ta twoja świadomość 22.12.15, 01:28
      A tak poważnie to nie wytłumaczę Ci tego bo w sumie nie ma czego.Świadomość ma każdy z nas.Oto cała definicja świadomości.
    • uwierz_w_to Re: Ta twoja świadomość 22.12.15, 01:31
      Można jeszcze zrobić podejście naukowe wytłumaczenia ale po co w zasadzie.Może na necie sobie poczytaj czym jest świadomość co to jest itd.... Ty lubisz czytać smile
    • ditta12 Re: Ta twoja świadomość 22.12.15, 10:50
      Jestem świadoma tego że isnieję.Ze oddycham,sikam,jeść mi się chce,spać,że mam chęć na coś,że chcę mieć zwierzęta bo lubię na nie patrzeć i gdy one na mnie patrzą i co robią mnie interesuje.Kto z kim trzyma.Wczoraj Kaśka kłóciła się z Pipilottą o żarcie a tego było dużo.Biła ją ogonkiem i skrzydłembig_grin
      A Pipilotta spokojnie napychałą sobie policzki czymś tam.
    • uwierz_w_to Re: Ta twoja świadomość 22.12.15, 10:54
      Przecież świadomość każdy z nas posiada bardziej dojrzała mniej dojrzałą ale posiadasmile nic nie zwykłego.
    • uwierz_w_to Re: Ta twoja świadomość 22.12.15, 10:55
      Twoja świadomość to glupawka a moja to czkawkawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka