dawid.pon 29.08.07, 17:35 co myślicie o tym sposobie walki z roztoczami kurzu domowego, powodującymi alergię? ja słyszałem o preparacie allergoff, ale są może jeszcze inne tego typu środki? co sądzicie o allergoffie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piosh Re: spryskiwanie kocy/pościeli 12.10.07, 13:04 owszem słyszałem o innych tego typu środkach jednak uwazam że allergoff bije je wszystkie na głowę! sam używam tego preparatu od kilku miesięcy i muszę przyznać, że żyje mi się zdecyowanie lepiej. niektórym wydaje się że allergoff jest drogi (ok.44zł) ale zważywszy na to że działa nawet przez pół roku - to naprawdę się opłaca! polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mag55 Re: spryskiwanie kocy/pościeli 07.11.07, 23:04 mam do Was pytanie, gdzie można kupić ten preparat (allergoff)? Pozdr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.pon Re: spryskiwanie kocy/pościeli 30.11.07, 16:42 kosztuje 44zł a w zamian dostajemy 400ml opakowanie polecam stronę www.allergoff.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pol-hun Re: spryskiwanie kocy/pościeli 02.07.08, 22:57 dawid.pon napisał: > co myślicie o tym sposobie walki z roztoczami kurzu domowego, > powodującymi alergię? ja słyszałem o preparacie allergoff, ale są > może jeszcze inne tego typu środki? co sądzicie o allergoffie? Polecam zmienic posciel na taka, w ktorej nie rozmnazaja sie roztocza, wiecej info na priv, polhun@bestwellnesshome.com Odpowiedz Link Zgłoś