03.01.16, 07:25
Tak poza tym wszystkiego dobrego w nowym roku niche spelnia Ci sie marzenia.Na marginesie zostawiamy polityke mamy rozne zdania na jej temat a polityka prowadzi tylko do jednego klutni.
Zle mnie oceniasz tez nie prubuje ciebie obrazic.Mam moze taki ton wypowiedzi,ja tak sie wypowiadam czesto moze zle bo nie ribelarnie ale moj typ tak masmile jeszcze raz wszystkiego dobrego tobie i czytelnikom.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: 39.a 03.01.16, 10:06
      Napisałam ale cóś mnie wykipiało.No nic to.
      Najpierwej się czepłąm mamuśka 3 tego"nie ribelarnie",pomyślałam że lepiej by było rybelarnie,od ryb ale zajrzałam do słownika że to oznacza przerwa,tu wklejam efekt moich poszukiwań a nie było łatwo:
      nonsensopedia.wikia.com/wiki/S%C5%82ownik:%C5%81aci%C5%84sko-polski

Coś mi litery zmienia,jakiś pierdolony pies na volancie.Je taki server gdzieś,chuj (miętkie urządzenie)wi gdzie.

• ditta12 Re: 39.a 03.01.16, 10:09
        Chcielam ja po polskiemu ale ino tylko po czeski ja naszła to zapodam:

Liberum veto ? Wikipedie
        cs.wikipedia.org/wiki/Liberum_veto
        Liberum veto Liberum veto (česky ?svoboda zakázat?) byl ... Za období vlády Augusta III., tedy po dobu 30 let 1734-1763, se stalo pouze jednou, ..
        • ditta12 Re: 39.a 03.01.16, 10:11
          A jak w szkole byłam to mnie uczyli:
          liberum veto-nie pozwalam
          jak non pasaran
          gdzie Picasso namalował Guernicę.
          • ditta12 Re: 39.a 03.01.16, 10:15
            www.youtube.com/watch?v=TEP-t9ONubw

Teraz taki fajny a może niefajny przerywnik muzyczne,antypolityczny ale.....
            wyszło mi literowo przerzywnik a chyba przeżywnik jest=przeżycie,złe lub dobre.
            Kto jest wolny od złych przeżyć?Ludzie przychodzą i odchodzą i trza się z tym godzić.Wierny jest tylko pies.
            • ditta12 Re: 39.a 03.01.16, 10:27
              A tu opowiada jak go w Polszcze traktowali a Polacy narzekają jak pojadą gdzieś?Nie dziwne.Rasizm,nacjonalizm,szowinizm li tylko a ziemia jest podobno dla ludzi,podobno.

www.youtube.com/watch?v=EAexp0w3H3c

my wam węgiel,wy nam banana-normalka,coś za coś a jak?
    • 39.a Re: 03.01.16, 16:33
      Doceniam. Rzadko kogo stać na przepraszam wink

W jednym macie rację. Na ChADowym forum za dużo o lekach.
      Ale ufam, że bierzecie piguły? Ja bierę, jak nie wezmę to od razu źle się czuję.
      • ditta12 Re: 03.01.16, 17:42
        Ja biorę,konvulex500 konvulex500kwetiapina25,nie wzięłam we wigilię ale zasnęłam.
        Muszę się umówić z Panią Doktor bo mi się konvulex kończy niebawem i zadzwonić do ZLŚ bo mi karteczka zaginęła z wizytą umówioną pielęgniarską.A Mask,mój psychoterapeuta w Australii bywawszy ale zadzwonił,to kochany człowiek,bardzo mądry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka