zouza_ 07.02.10, 13:33 pytanie : co kupić chłopakowi na walnetynki ?? na pewno kartkę walentynkową , ale coś jeszcze . ja nie mam głowy do takich spraw . dajcie jakieś pomysły .. tylko żeby nie za drogo i nie za tanio .. xd z góry dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duuumi Re: omg . x| 07.02.10, 13:52 płytę. ja tam chcialabym dostac taki prezent. ; d albo jakichś perfum. lacoste, czy coś. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: omg . x| 07.02.10, 13:55 Najlepszy prezent jest robiony przez siebie. ;3 Ale jeżeli już to pogadaj z kolegami w jego wieku i się dowiesz. ; ) Powodzenia. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo meryll : 07.02.10, 16:28 ` Haha , zgadzam się , pogadaj z nimi , albo z mamą ona na pewno wie , bo chyba tacie kupywała/kupuje! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: omg . x| 07.02.10, 13:55 Zgadzam się z Gosią . Ja osobiście bardziej ucieszyłabym się gdybym dostała coś romantycznego, a nie np. jak dziewczyny radzą płytę . ; ) Albo poduszkę w kształcie serca, nie wiem sama . Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: omg . x| 07.02.10, 13:57 [/i] perfumy i dezodoranty - nie . x| w kółko to dostają . + informajca. coś takiego żeby można było kupić w zwykłym sklepie. mieszkam na wsi (xd) i nie mam ochoty łazić po mieście i czegoś szukać. nie bardzo lubię zakupy w mieście. [/i] Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: omg . x| 07.02.10, 13:58 Najlepiej coś romantycznego + śmiesznego. Może poduszkę w kształcie serca, albo lizaka. i koszulkę z napisem " najlepszy chłopak świata", "krążą pogłoski, że jestem boski" ; D Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: omg . x| 07.02.10, 15:05 nigdy nie kupiłabym facetowi kartki walentynkowej na twoim miejscu podarowałabym mu wielkiego, mokrego i namiętnego całusa Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: omg . x| 07.02.10, 15:15 Nie Wiem Czy Ty Z Nim Chodzisz . ; pp Ale Jak Tak To Zaproś Go Do Sb Przygotuj Jakąś Niespodzinkę . Ja Bym Tak Zrobiła . ; DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -,- 07.02.10, 16:14 zrób mu misia ze skarpety, lol. jak go zrobić? 1) wypchaj skarpetę watą. 2) zaszyj 3) doszyj guziki i ozdób misiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: . 07.02.10, 16:26 @chrupek, a co. ona jest zaraz po keszy i emomartynce moją idolką <53408656 lol. Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: omg . x| 07.02.10, 21:18 Może poduszkę z napisem "Kocham Cię" albo rafaello w kształcie serca Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: skarpetki..zawsze się przydadzą.. 07.02.10, 22:31 kup muu prezent związany z tym świętem x d np. Wielką walentynkę <chyba wiesz o które mi chodzi xd> , wielki lizak w kształcie serca, poduszkę w kształcie serca z jakimś fajnym napisem. coś takiego walentynkowego pochodź po sklepach dużo jest teraz takich gadżetów,. x d Odpowiedz Link Zgłoś
kseeenius Re: omg . x| 07.02.10, 22:32 Ja chłopakowi kupiłam misia ; * proste i słodkie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Nie zadrogo i nie za tanio ...hmmm 07.02.10, 22:34 ....to wiesz moze wogóle nie kupuj bo niema takiej rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś