05.02.16, 21:58
Pierwszy etap zakonczony.Jakie mam pojecie,sam wiem jakie ale jestem czlowiekiem i nic mi nie grozi do aniola jeszcze daleko,ale to juz tylko bariera finasowa.Nie zniszcza mnie bo jestem taki sam jak oni.Ten lub Ci u gory decyduja dzieki Bogu,Matce Boskiej i Jezusowi Chrystusowi.A moja kaplica to zwykly polny oltarz bez zlotych ramek lecz z polnymi kwiatkami.Ja nie upadne nigdy upadna Ci ktorzy beda chcieli mnie z niszczyc Bo Bog dal mi rozum a Matce Boskiej przysiegalem.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Di5o 05.02.16, 22:02
      Glupiemu trzeba tlumaczyc madremu dac wybor.Zyjemy tu i jestesmy wolni do poki szanujemy czyjas wolnosc.A teraz wystarczy.
    • uwierz_w_to Re: Di5o 05.02.16, 22:31
      Tak wyglada Moj swiat.Kazdy z nas zyje na tej samej planecie ale w roznych swiatach.Moj jest tym prawdziwym a wasz? zadalem sobie sam pytanie wiec na nie odpowiem wasz tez jest tym samym i takim samym jak moj lecz nasza swiadomosc jest na innych poziomach.Nie musimy sie znac,dobrze ze tych kamer w miastastach,pojazdach i na ulicach jest coraz wiecej.
    • uwierz_w_to Re: Di5o 06.02.16, 15:22
      Przed Bogiem Bogów jest jeszcze chyba tylko dwóch czyli łącznie może jest tylko trzech Bogów, dwóch w świecie materialnym i trzeci poza materią czasem ten najwyższy.Tak chyba myślę.
    • uwierz_w_to Re: Di5o 06.02.16, 15:27
      A Jak Ma się to do religii Bóg istota najwyższa, Matka Boska na niebie i Jezus człowiek jako męczennik.
      • ditta12 Re: Di5o 06.02.16, 16:25
        Co Ty taki religijny?Pogięło Cię we w tym psychiatryku?
        • uwierz_w_to Re: Di5o 06.02.16, 20:35
          To sa fakty kochana ty ich raczej nie rozumiesz.
          • 39.a Re: Di5o 07.02.16, 02:02
            wiara jest wiarą, nie faktem...
            • uwierz_w_to Re: Di5o 07.02.16, 03:50
              Wiec ty wierzysz a Ja wiem to tak jak wyobraz sobie ze jestes Bogiem.Z patafoniki.
              • ditta12 Re: Di5o 07.02.16, 13:36
                <Przed Bogiem Bogów jest jeszcze chyba tylko dwóch czyli łącznie może jest tylko trzech Bogów, dwóch w świecie materialnym i trzeci poza materią czasem ten najwyższy.>
                Ciekawa jest Twa wiara.Pięciu bogów,przed bogiem bogów jest dwóch bogów?To spore zagęszczenie.heh.
                • uwierz_w_to Re: Di5o 07.02.16, 13:42
                  To raczej nie teoria tylko fakt.
                  • uwierz_w_to Re: Di5o 07.02.16, 13:46
                    To dotyczy nas ludzi ale nie pewności czy naszych Bogów Bóg nie stworzył tak jak nas.Więc nawiązuję tu do symboliki najpierw Bóg później Matka Boska a na końcu Syn człowieczy czyli Jezus.Można snuć domosły, lecz wybór jest ograniczony w świecie materialnym, równie dobrze może być kilku Bogów ale tu już odnoszę się do Bibli w wiarę.
                    • uwierz_w_to Re: Di5o 07.02.16, 13:49
                      Wymiarów niematerialnych też może być nieskończona ilość,pytanie teraz do nas jak daleko chcemy osobiście dojść? do Boskości czy tylko nieśmiertelności wybór mamy zawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka