uwierz_w_to 24.04.16, 07:34 Wykasowal by moje niektore wpisy pod wplywem eszmeralda zalatwila mnie bez mydla. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:24 Cos po pjanemu nawypisuje a pozniej skasowac nie moge kurwa mac chyba forum wlasne zaloze Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:27 Ten pieprzony depot wychodzi ze mnie juz mniej chodze od jutra czy pojutrza przechodze na solian i depakine i tak zostanie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:31 Moja lekarz sie chyba wkurwi ze zmienilem bo mialem zapas ale naprawde na tym depocie byla tragedia nie dosc ze mysli samobojcze to jeszcze kupe innych objawow chorobowych i tak do tej pory jest zle na solianie mam mniej tych objawow ale paranoja nawet na solianie mi sie wlancza. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:35 Prowadzenie ustabilizowanego zycia to podstawa zeby moje objawy chorobowe byly zminimalizowane.Raz na jakis czas wypic owszem nie powinienem ale tez jestem czlowiekiem tolko po chuj takir bzdury wypisuje a to inna para kaloszy jakies chore przemyslenia ale kto jest zdrowt po alkoholu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:38 Najgorzej bedzie z praca bo w pracy czesto i gesto dopadaja mjie paranoje ktore przewaznie sie konczyly szpitalem lub zwolnieniem lekarskim lub zwolnieniem siebie z pracy ale no akurat z tym psychicznym objawem sobie rady dac nie moge. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:40 Rzadna dawka leku czy wieksza czy mniejsza na to nie dziala a wrecz wieksza dawka to paranoje przyspiesza ot tak powinno byc odwrotnie ale u mnie jest odwrotnie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:45 Tak samo ze standartowym leczeniem podrecznikowym u mnie jest do dupy.ja na mniejszych dawkach lekow szybciej dochodze do siebie niz na wiekszych,na wiekszych mam wiecej obajawow negatywnych ale jak to wytlumaczyc lekarzom skoro oni tego nie rozumieja patrza sie na pacjeta i po wygladzie i zachowaniu stwierdzaja. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:49 Te analizy mojej schizofrenni przez lata powiedzialy mi sporo o moim umysle i sie przydały.Glosow juz nie mam ale czasem slysze damski cichy glos kobiecy ktory mnie wola po cichu po imieniu,ale to podczas psychozy.Ten glos jest bardzo przyjemny tak to odczuwsm. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:52 Kiedys myslalem ze da sie ze schizofrenni wyleczyc a tym czasem ze mna jest gorzej niz kiedys.Nie patrzcie na to jak pisze bo o wielu moich stanach nie pisze bo byscie w 100% powiedzieli ze jestem chory ale wole zdrowo pisac i byc postrzegany jako zdrowy czlowiek. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:56 Paranoje z nas ma kazdy a ja mam nadmierna bo zyje z nia kazdego dnia ale na ta moja paranoje maja ogromny wply bledy przeszlosci,nawet zmiana srodowiska czy tez otoczenia juz by jej nie wyeliminowala dlatego solian jest mi niezbedny w sredniej dawce. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 08:59 Dobre z tego wszystkiego z tej calej mojej schizofrenni jest to ze nawet podczas psychozy nie trace kontroli i moge rozroznic fakt glupich rzeczy troche narobilem ale najwazniejsze jest to ze nie jestem wariatem i psychooatą i drugiemu czlowiekowi krzywdy nie zrobie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 09:01 Pomijajac fakt ze pizda nie jestem i hak ktos koniecznie i na sile szuka guza to go bedzie mial Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 09:05 Tyle lat opoeiadam swoje zycie na forum ze to musi chyba bac nawet ciekawe moze i jakis psycholog czyta wiem ze jak wyladowalem we wloclawku pilicja czytala moje forum bo mi sami powiedzieli i to glinarze z wloclawka jak juz oni wiedzieli to i peenie w chuj ich mnie czytalo.Zreszta mi to nie przeszkadza bandyta i przestepca nie jestem zaszkodzic nie zaszkodze chetnie bardziej komus pomoge. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 09:07 Tak sobie ostatnio myslalem ze oddal bym wszystko i mogl zosran w samych gaciach na ulicy goly i wesoły ale juz bez tej mojej schizofrenni. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kurde 24.04.16, 09:09 Nie wierze w lek dokonaly na schizofrenie nawet za 50 lat bo znam seoja psychike i stany i nie jest rzaden lek psychiki tak ustabilizowac zeby bylo dobrze bo wlascieie kazdy z nas jest na swoj sposob chory w pewnym stopniu. Odpowiedz Link