ditta12 23.05.16, 23:00 Ciekawe gdzie się mieszczą?Bo nie wiem.W mózgu czy może gdzie indziej.Można łatwo otumanić tumana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Odczucia religijne:D 23.05.16, 23:07 Po co chciano pozabijać kobiety w Polsce?(Akcja wieszak)By byli sami geje?Bo nie wiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Odczucia religijne:D 23.05.16, 23:09 Możliwe że jestem za głupia na ten system Matrix Odpowiedz Link
ditta12 Re: Odczucia religijne:D 23.05.16, 23:13 Schizofrenicy dzielą się,jak zauważyłam,na obiektywnych i subiektywnych,jak pozostali inni. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Odczucia religijne:D 23.05.16, 23:19 To są moje osobiste rozważania,chyba mam do tego prawo,czy nie? Najważniejsze jest teraz co się stanie z Maskiem. Nie wiem co mam robić,nie jestem w stanie iść do tych izraelitek, sióstr zakonnych co chyba kiedyś markietanki się nazywały bo za konnicą szły ale dokładnie to nie wiem bo nie żyłamczach różokrzyżowców,krzyżaków,i tych innych rycerzy,zapomniałam jak im tam było co byli biedni a potem się wzbogacili,kredyty dawali Królom a potem ich wyriezali,chyba we Frarncji czy gdzieś,co jakiegoś wazonu szukali czy cóś tam ale zapomniałam w tym ferworze.Templariusze?Możliwe.SimonTemler Odpowiedz Link