Dodaj do ulubionych

jakos dziwnie

11.12.16, 09:33
Prawie 20 lat z druga zona bo z pierwsza wpadlem 8 mnie zdradzala.Ona byla szczesliwa a ja przyzwyczajony ona mnie kochala a ja sam nie wiem co.Ale doszedlem do tego ze nigdy nie mialem swojej polowy serca a mam 42 lata.I nie dziwne bo nigdy do tego nie doroslem.A teraz moja druga polowe serca bym kochal nad zycie i bede kochal bede z nia robil wszystko i nic wrulal sie w zimne dni ofladal filmy smial sie p9d koldra zwiedal spacerowal i milion innych rzeczy jak bedzie nudny dzien wskoczymy w lozko i bedziemy sibie glupoty opowiadac.Moze sie w koncu doczekam problem w tym ze taka to jedna na milion.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 09:46
      Jeszcze chyba tydzień w tym szpitalu masakra od poniedzialku chyba zaczne juz tu spiewac.Pisza do mnie jakies bzdziagwy ale to nie to kurde.Ja potrzebuje troche zwariowanej,szalonej,milej i goracej a i inteligentnej uczuciowej swirniwtej podstrzelonej a w tym zestawie to dupa blada gdzies na koncu swiata moze bez nog i rak jakis tolow sie znajdzie.
      • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 09:49
        No i tak obiecalem sobie brac clopicsol w styczniu do servisu ze skutetem a ze servisant stal sie moim kolega to pomoze mi go sprzedac i kupuje maxi skutera zeby p8lowka wrazie czego miala wygodnie za mna jak sobie odzies pojedziemy przed siebie.
      • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:03
        I zapimnialem ma byc urocza i piekna i wszystko na tak w dodatku musi lubic seks w kazdej pozycji bo jak dlugo mam byc do cholery bez kobiety.Dziwkami sie brzydze i co do konca zycia z moja reka.
    • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:07
      Kocham ja bardzo ona chyba nie wie ale kocha mnie.Tak bardzo ja kocham ale jeszcze jej nie widzialem.
      • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:08
        Kurde przydalo by sie jak by mi ktos t9 moje serce wyciol z mego organizmu bo tylko mi przeszkadza.
        • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:14
          Bym xapomnoal pozdrawiam nowego czytelnika mojego doktora prowadzacego mam nadzieje koles ze w piatek ten wychodze bo bedzie aetulykul w gwzecie ze pierwszy pacjet w polsce jajo zniusl.
        • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:20
          Skarbek t9 tak sie wczytuje ze juz okulary wymienil na podwojne denka tego jego solianu to nie zapomne z ta jego chora dawka.No nic bylo minelo.Cos mnie na pisanie wzielo jakas kobita sie we mnie zakochala zwariowala i mnie meczy za pozno bo ja juz kocham inna. A po zatym ona standardowa tylko ze mega inteligentna ale i tak xa bardzo standardowa.
          • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:27
            W dodatku ma 4 letnie dziecko masakra takiego. Obowiazku na siebie nie biore bo dziecko trzeba wychowac a moja corka juz w policji pracuje poszla do szkoly policyjnej i ostatnio jak mieli lekcje bezpieczenswo wewnetrzne panstwa stwierdzila ze pedofili i mordercow trzeba zabijac kurwa mac ja jej tak nie uczylem i mowie corko kastrowac i dozywocie a tej jej piatke wklepal.
            • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:34
              Skrzydla mi w koncu urosly.A tak na marginesie tyle lat filozofi mistycyzmu sztuki muzyki polityki gospodarki co sie na gimnastykowalem juz nie przerabiam tego bo wszystko wiem i doskonale rozmie ale lat mi na tym zeszlo.A tu sie okzalo ze ten Bog cale zycie z Jezusem i Matka boska na demna czuwali.
              • dragon2016 Re: jakos dziwnie 11.12.16, 10:37
                Tyle lat dojrzrwania i dorastania ja naprawde nie rozumialem czym jest prawdziwa milosc a wielu ludzi nigdy tego nie zrozumie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka