Dodaj do ulubionych

suma sumsrum

02.04.19, 13:13
chyba wiem w czym lezy problem, za duzo mysle o tym moim zjebanym zyciu przez co nie chce mi sie juz nic.Tu dlugi tam dlugi i w pizdu wszystkiego sie czlowiekowi odechciewa.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 13:19
      a wegetowac od 10 do 10 kazdego miesiaca mi sie nie chce i kolo zamkniete.Jednym slowem w dupie z tym wszystkim.
      • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 13:22
        Biedny Dragon sie obudzil, a no sie obudzil w klozecie wlasnych odchodow.
        • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 13:27
          w sumie przez tą calą beznadzieje nie mam motywacji.
          • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:01
            kurde totalna kicha ,jak mam sie zmobilizowac
            • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:05
              sral pies na te uklady i ukladziki, na ta cala mafie w moim miescie, niech se robia co chca i tak tego swiata nikt nie zmieni, ja musze sobie pomoc wtedy tez moge komus ale jak ja sam sobie nie potrafie bo mnie wszystko przeroslo to juz hujowo.
              • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:08
                Dulkiewicz w obstawie bylego kryminalisty ktory jest wszedzie tam gdzie sie cos dzieje ,w sumie mam to tez juz w dupie , w dupie z tym wszystkim to nie moja sprawa.
                • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:14
                  w sumie jak sie patrzy na ten caly syf i ta syfiasta polityke to sie juz nic nie chce, w mediach wojna w gazetach wojna, kosciol swoje ,lewacy swoje i jak tu normalnie zyc jak wszyscy pojebani sa.
                  • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:17
                    wczoraj w tvp1 byl genialny teatr nie moge tego znalezc ,szukalem na yotube bo myslalem ze ktos moze wrzucil ale nie ogladalem sama koncowke ale mistrzowsko zrobiony.Mozna bylo niezlego dola na nim zalapac rezyser swietnie wszystko przedstawil.
                    • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:21
                      idziesz do pracy to dolki pod toba kopia, na wlasna firme mnie nie stac poza tym nie mam pomyslu ani ukladow, troche hujowo .
                      • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:26
                        i jak tu ma sie nie odechciewac wszystkiego
                        • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:38
                          w tym tygodniu spotkanie z psychologiem , no i w sumie o czym mam z nia rozmawiac, co mam jej powiedziec ze sie obudzilem albo sie zalic ze zycie nie udane bo bledy robilem pozniej choroba a jak wlasciwie chyba wyzdrowialem to przejrzalem na oczy, bez sensu.
                          • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:43
                            albo ze przyczyna mojej chorby jest chory swiat, to sobie pomysli ze jestem chory bo i tak bedzie tak myslala.No w sumie chyba jak czlowiek zdrowieje to wtedy zaczyna rozumiec wszystko.
                            • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:46
                              w szkolach ucza zasad regol wlascieie przystosowuja mlodego czlowieka do systemu i tez na wyzszych uczelniach probuja ukierunkowac jego poglady,albo bedzie swoj albo won.Samo zycie.
                              • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:50
                                jak bedzie rokowal lub rodzinka w ukladach to ma zycie ulozone a jak nie to musi liczyc na siebie i widzi ze tu raczej miejsca nie ma wiec decyduje sie na emigracje.To taka w zasadzie totalitarna demokracja ,raz Ci raz Ci a po dwoch stronach Ci sami tylko z innymi pogladami.Gdzies tam w srodku religia calego tego burdelu i jakos to wszystko sie kreci.
                                • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:55
                                  mamy tu kogel mogel zreszta w innych krajach to samo Liberalizm w UE a u nas indoktrynacja konserwatywna a ja gdzies miedzy tym a tym.
                                  • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 14:59
                                    narodowcy skrajny nacjonalizm ktory w czystej formie prowadzi do faszyzmu, czyli w zasadzie jestem za umiarkowana prawica no i rzadza teraz.
                                    • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:04
                                      od bolszewizmu po UE i dupa mamy zwrot o 180 stopni polityki miedzynarodowej czyli lewactwo zaczelo sie topic we wlasnym gownie.A teledysk juz nie aktualny
                                      youtu.be/LNBjMRvOB5M
                                      • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:20
                                        Najgorzej jak widzisz wiecej niz przecietniak glodujacy na wlasna partie ,jumu sie wydaje ze wie juz wszystko, wie co sluszne i dobre i jest swiecie przekonany o swoich racjach.Tak jest z wiekszoscia ,sa przekonani wszyscy, kazdy ma racje i broni swoich racji ,walka trwa ,gorzej jak zaczynasz rozumiec dwa obozy i fundamenty, do tego jeszcze strategie i gospodarke i dostrzegasz czarne i biale i wez teraz sie wprasuj.
                                        • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:26
                                          kazdy jest oswiecony, jeden rozumie mniej drugi wiecej ,kazdy ma swoj swiat, zyje w matryksie i sie podporzadkowuje lub nie to zalezy tez od pozycji spolecznej itd.. sa rowni i towniejsi nie tykalni i tykalni.
                                          • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:42
                                            a pokahontas walczy ,pluje hujami zuca i jeszcze mowi ze u niej na profilu chce sie lansowac a ja patrze z politowaniem na to biedne stworzenie.
                                            • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:49
                                              kazdy ksiadz jest dla niej pedofilem i pedalem chora biedna kobieta,krecąca sie do okola wlasnej osi cale zycie, zwolnil ją jakis smierdziel ktory smierdzial kałem.Kobieta po srednim artystka ze spalonego teatru, srednie a co to za wyksztalcenie ,zadne .
                                              • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:53
                                                ludzie studia co niektorzy i sa tempi a ta srednim sie szczyci o ludzie.
                                                • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:57
                                                  czyta ksiazki o fizyce kwantowej , hehe jak tu sie nie smiac
                                                  • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 15:58
                                                    gwiazda internetu hehe
                                                  • dragon2016 Re: suma sumsrum 02.04.19, 16:00
                                                    gwiazda fejsa a ja sie lansuje u niej na profilu haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka