a-ronka 06.01.14, 20:25 mój staruszek, zwany papą zamarzył sobie taką nałebną z dziurkami czapkę. Taką męską wersję dziewczęcej słodkiej białej czapusi. Coś takiego noszą np. w Egipcie, Tunezji. Która potrafi popełnić takie cudo ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: Która robi na szydełku czapki ? 06.01.14, 20:29 Madame_zuzu (nie wiem, czy nie przekręciłam nicku) robiła takie zajebiaszcze ale nie widziałam jej już baaaardzo dawno.. Może ktoś ma do niej kontakt. Odpowiedz Link
prigi Re: Która robi na szydełku czapki ? 06.01.14, 20:41 zuzu robi bajeczne czapy. w tym roku spłodziła dla moich potworów czapę kota i ciuchcię tomka. ja się z nią kontaktowałam przez fb: pl-pl.facebook.com/CraftMaga Odpowiedz Link
wilowka Re: Która robi na szydełku czapki ? 06.01.14, 20:35 Poka zdjęcie. Toż to jeśli to co myślę, tak banalne, że lewą ręką uczynisz Odpowiedz Link
a-ronka Wili 06.01.14, 20:43 ja szydełka, drutów i igły nie tykam. Nie potrafię nawet z rysunkami krok po kroku. Jako rodzinną opowieść o moich zdolnościach matula opowiada jak zszyłam guzik+ koszulę+ narzutę na kanapie. Nie, nie nie Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Która robi na szydełku czapki ? 07.01.14, 00:53 Ja se dziergam na szydełku obecnie różniaste szaliczki. Tyz myślę że ta czapa prosta jest. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Która robi na szydełku czapki ? 07.01.14, 09:08 tez dziergam, ale mam jeszcze duzo zamówien na anioły, gwiazdki i od syna na czapke angry birds. A potem jeszcze serwetka czeka dla znajomej. A za chwile trzeba kury dziergać za mało mam czasu Odpowiedz Link