04.12.12, 22:14
Bardzo fajne zabiegi oferują gabinety Medycyny Estetycznej jednym z nich jest Accent Your Body ,który pomaga zwalczyc zmarszczki,wymodelowac sylwetkę i pozbyc się cellulitu.Zabieg jest komfortowy i bezbolesny.Po zaledwie kilku seriach widac zdecydowaną poprawę.Accent pomaga zlikwidowac problemy w okolicy twarzy jak i ciała.Dokonuje bezinwazyjnego liftingu skóry,unosi zwisający podbródek,wygładza zmarszczki,redukuje miejscową tkankę tłuszczową ,likwiduje zwiotczenia skóry w obrębie ramion,brzucha ,pośladków czy ud,a także leczy zaawansowane postaci cellulitu.Polecam gabinet Elmed w Sopocie.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lilka_2710 Re: Cellulit 12.02.13, 16:42
      Również uważam, że powstawanie skórki pomarańczowej może mieć podłoże genetyczne, ale czasami jest to po prostu czyste zaniedbanie swojego ciała. Zła dieta i brak aktywności fizycznej to główni winowajcy. Chociaż sama osobiście staram się prowadzić aktywny tryb życie i dbać o zbilansowaną dietę, to i w moim przypadku pojawienie się cellulitu było nieuniknione :(. Stosowałam różne preparaty w postaci cud-kosmetyków i suplementów diety, ale odnosiłam wrażenie, że nie widać żadnych efektów. Niecałe dwa miesięce temu spotkałam się z pozytywnymi opiniami na temat nowego nutrikosmetyku o nazwie Inneov Cellulit: av.pl/4360,inneov-cellulit-60-kapsulek.html. Co prawda jest dość kosztowny, ale postanowiłam zaryzykować, kupując jedno opakowanie. W połączeniu z ćwiczeniami fizycznymi i urozmaiconą dietą rzeczywiście sprawił cuda ;). Teraz kończę drugie opakowanie i w ten czwartek zamierzam zamówić następne, ponieważ apteka internetowa, w której zamawiam av.pl/ specjalnie z okazji Walentynek organizuje w tym dniu rabat 10 zł od 99 zł - promocja trwa wyłącznie w Święto Zakochanych do północy!
      • lazowiankaa Re: Cellulit 15.03.13, 20:35
        ja mam swój sprawdzony sposób - już od jakiegoś czasu stosowany, a mianowicie jakiś czas temu odkryłam tzw. Velki - VelaShape i VelaSmooth - naprawdę polecam,efekt zdumiewający!
    • bettyboom1000 Re: Cellulit 14.03.13, 12:12
      Ja również słyszałam same pozytywne opinie na ten temat. Accent Your Body zapewnia kompleksowe, szybkie, a co najważniejsze, skuteczne efekty. Już kilka osób polecało mi gabinety, które używają tego systemu. Były bardzo zadowolone z obsługi i jakości wykonywanych zabiegów. Cellulit, jędrna skóra i niwelacja zbędnych kilogramów - jest więc na wyciągnięcie ręki.:-)
    • candymandyy Re: Cellulit 26.04.13, 08:21
      Dla mnie zabiegi na cellulit w przypadku niewielkich problemów to zwykła strata czasu i kasy. Z własnego doświadczenia wiem, że nie ma to jak odpowiednia dieta, aktywności fizyczna i dobre kosmetyki (mój typ to Oligo.DX). Ja właśnie w taki sposób walczyłam z cellulitem i widzę już spore zmiany. Poza tym zabiegi to zlikwidują tylko objawy, a z przyczynami chyba raczej sobie nie poradzą... Ale każdy stosuje to, co uważa za słuszne.
    • youwill Re: Cellulit 30.04.13, 22:44
      Cellulit już powinien nie istnieć skoro jest tyle cudownych zabiegów i wszystkich innych ... Trzeba tylko chcieć i mieć ochotę pompować mega kaskę, ja trzymam się standardowo basenik rowerek detocell zielona i czerwona herbata i dieta bez słodyczy , wszystko to i dużo snu ile mogę czyli 8 godzin:P zero gazowanych badziewi i dużo wyrozumiałości dla siebie i swojego ciała:)
    • niemagdalenka Re: Cellulit 26.03.14, 17:09
      ja w tym roku powróciłam do zeszłorocznej liposukcji ultradźwiękowej, która nieziemsko mnie ujędrnia. w tym roku też skusiłam się na banadaże Arosha, które są świetne w zwalczaniu cellulitu. u mojej kosmetyczki (studio Ladies w Białymstoku na żelaznej) wyszły fajne pakieciki z zabiegami wyszczuplającymi, a i ceny są opłacalne:)
    • bif-ka Re: Cellulit 16.06.14, 13:25
      chociaż nie wiem, czy teraz na cavi lipo nie jest już za późno, jeśli chce się w lipcu wyskoczyć na plażę i poopalać :) ale jeśli ktoś planuje plażowanie w ciepłym miejscu na jesień, to jak najbardziej :)
    • 0lenka76 Re: Cellulit 17.06.14, 10:22
      Wysoką jakość oferowanych zabiegów i szeroki ich wachlarz ma też poznański Medest
      warto skorzystać z jego oferty - przed każdym zabiegiem odbywa się indywidualna konsultacja u dr Lichaja, podczas której dobierany jest wg potrzeb najlepszy sposób leczenia
      medest-lichaj.pl
    • wariola78 Re: Cellulit 02.07.14, 10:48
      Oprócz systematycznego uprawianie sportu i dobrego odżywiania warto wypróbować bańki chińskie. Kupiłam je w aptece za 40zł, trochę bolesne ale skuteczne(nie robić codziennie!)Usunęłam toksyny spod skóry i ujędrniłam ciałko, cellulit się widocznie zmniejszył.
    • robsso Re: Cellulit 10.10.14, 16:37
      Ja mogę polecić tani gabinet kosmetyczny w Kielcach gdzie za naprawdę rozsądne kwoty można pójść na zabieg antycellulitowy.
      Jest to gabinet kosmetyczny na Uroczysku

Na cellulit robią między innymi :
      masaż bańką chińską
      fale radiowe RF na ciało
      body wrapping
      vaccum + RF
      drenaż limfatyczny

Jest więc w czym wybierać a ceny są na każdą kieszeń.

• zadbajocialo Re: Cellulit 05.10.15, 20:41
      Zapraszamy do sklepu zadbajocialo.pl/
      Masażery antycellulitowe, ujędrniające do ciała do - 50%
      Koncentraty wyszczuplające
      Ampułki do twarzy i ciała

Dołącz do 4.500 zadowolonych klientów.
      Do każdego zamówienia PREZENT GRATIS .
    • monikbel Re: Cellulit 15.10.15, 18:06
      Ja walczę domowymi sposobami, na inne czasu brak! Masaże są dobre, ja mam taka fajna szczotkę do ciała www.brista.pl/produkty/dla-niej/szczotka-do-ciala-dc1fps-gladka-dla-niej.html sprawdza się u mnie najlepiej!
      • weronika.klas Re: Cellulit 15.04.16, 16:34
        warto zaczac od produktow drogeryjnych- a nuz widelec pomogą :D u mnie sprawdza sie seria sexi mama z bielendy- na ujedrnienie sprawdz oliwke w żelu i jest mega tania, a wyydajna :) tylko musisz codziennie jej uzywac ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka