tommy3332 23.01.16, 13:05 Chciałem usunąć tatuaż - błędy młodości.. Jakieś sugestie, gdzie mogę wykonać taki zabieg bezpiecznie i za ile? myślę o Klinice Mariacki w W-wie, ale nie duo o nich wiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tommy3332 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 27.01.16, 19:08 Trochę doczytałem opinii o Klinice Miracki, chyba zdecyduję się na zabieg usunięcia tatuażu, wiecie jak przebiega taki zabieg? Odpowiedz Link
ho.norata Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 29.01.16, 10:48 Pewnie ,ze warto się jest zdecydować na usunięcie tatuażu w u dr Mirackiego . Dlatego chcoażby ,ze posiada chyba jedyny taki w Polsce laser Picosure , usuwa kolorowe tatuaże nawet . Takze myśle ,ze na oewno warto się wybrać . Ja tez czytałam dużo na temat usuwania tatuaży u nich, choć go nie mam . Pozdrawiam Odpowiedz Link
bellad0nna Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 04.02.16, 18:52 NIe wiem, jak w tym studio, zawsze szukałam studio wg stylu i po opiniach, a nie po lokalizacji. Ale usuwają też w 13Tattoo w Szczecinie i podobno bardzo skutecznie - a w tym przypadku lepiej się dobrze rozejrzeć po ryuynku, bo blisko nie znaczy dobrze. Taki zabieg raczej nie jest przyjemny. Najlepiej zadzwoń do studia i się wszystkiego dowiedz. Odpowiedz Link
maxx87 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 27.01.16, 20:22 U Mirackiego laserem rozbijają cząsteczki tuszu, którego potem organizm może się już samodzielnie pozbyć. Zabieg raczej nie boli, ale trochę trwa Odpowiedz Link
tommy3332 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 20.02.16, 20:28 dokładnie, klika zabiegów laserem, potem organizm sam się pozbywa resztek tuszu. U Mirackiego polecam sam usuwałem tattoo w tym salonie, prawie nic nie widać juz Odpowiedz Link
filipkowal2 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 26.04.16, 10:46 Też usuwałem tatuaż w klinice miracki i to był tatuaż kolorowy! Wszystko trochę trwało ale teraz już mogę się cieszyć moją skórą bez tatuażu! Jesli ktoś chce sie pozbyć jakiegoś nieudanego tatuażu to dobry wybór! Odpowiedz Link
nescabb Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 10.06.16, 08:23 Tatuaże usuwają w Bejdamedical na Sokołowskiej, profesjonalna obsługa, najnowsze lasery, kilka zabiegów i po sprawie. Polecam Odpowiedz Link
nescabb Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 10.06.16, 08:24 Profesjonalnie usuwają tatuaże w Bejdamedical na Sokołowskiej, najnowsze lasery, profesjonalne obsługa. Polecam Odpowiedz Link
wellness11 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 23.09.16, 09:03 Ja też usuwałam u Mirackiego i jestem zadowolona. Zero bólu, szybko. Kilka sesji i po sprawie :) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 100club.pl/artykuly/12-blogow-z-przepisami-bezglutenowymi,4109.html Odpowiedz Link
maminka2016 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 12.11.16, 20:11 Witam, ja swój co prawda malutki (ale jednak) usunęłam kilkoma sesjami laserem w klinice Promedion.Szybko, właściwie bezboleśnie.Polecam Odpowiedz Link
lesnakuna10 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 23.03.19, 11:46 Ja kolorowy tatuaż usuwałam laserem PicoSure w Klinice Krajewski. Ten laser też rozbija barwnik na jakieś tam cząsteczki, które organizm na luzie potem usuwa z organizmu. Polecam, po kilku sesjach prawie nie ma śladu po moim "potworku". Odpowiedz Link