Dodaj do ulubionych

Usuwanie tatuaży w Warszawie

23.01.16, 13:05
Chciałem usunąć tatuaż - błędy młodości.. Jakieś sugestie, gdzie mogę wykonać taki zabieg bezpiecznie i za ile? myślę o Klinice Mariacki w W-wie, ale nie duo o nich wiem.
Obserwuj wątek
    • tommy3332 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 27.01.16, 19:08
      Trochę doczytałem opinii o Klinice Miracki, chyba zdecyduję się na zabieg usunięcia tatuażu, wiecie jak przebiega taki zabieg?
      • ho.norata Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 29.01.16, 10:48
        Pewnie ,ze warto się jest zdecydować na usunięcie tatuażu w u dr Mirackiego . Dlatego chcoażby ,ze posiada chyba jedyny taki w Polsce laser Picosure , usuwa kolorowe tatuaże nawet . Takze myśle ,ze na oewno warto się wybrać . Ja tez czytałam dużo na temat usuwania tatuaży u nich, choć go nie mam . Pozdrawiam
      • bellad0nna Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 04.02.16, 18:52
        NIe wiem, jak w tym studio, zawsze szukałam studio wg stylu i po opiniach, a nie po lokalizacji. Ale usuwają też w 13Tattoo w Szczecinie i podobno bardzo skutecznie - a w tym przypadku lepiej się dobrze rozejrzeć po ryuynku, bo blisko nie znaczy dobrze. Taki zabieg raczej nie jest przyjemny. Najlepiej zadzwoń do studia i się wszystkiego dowiedz.
    • maxx87 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 27.01.16, 20:22
      U Mirackiego laserem rozbijają cząsteczki tuszu, którego potem organizm może się już samodzielnie pozbyć. Zabieg raczej nie boli, ale trochę trwa
    • tommy3332 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 20.02.16, 20:28
      dokładnie, klika zabiegów laserem, potem organizm sam się pozbywa resztek tuszu. U Mirackiego polecam sam usuwałem tattoo w tym salonie, prawie nic nie widać juz
      • filipkowal2 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 26.04.16, 10:46
        Też usuwałem tatuaż w klinice miracki i to był tatuaż kolorowy! Wszystko trochę trwało ale teraz już mogę się cieszyć moją skórą bez tatuażu! Jesli ktoś chce sie pozbyć jakiegoś nieudanego tatuażu to dobry wybór!
    • nescabb Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 10.06.16, 08:23
      Tatuaże usuwają w Bejdamedical na Sokołowskiej, profesjonalna obsługa, najnowsze lasery, kilka zabiegów i po sprawie. Polecam
    • nescabb Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 10.06.16, 08:24
      Profesjonalnie usuwają tatuaże w Bejdamedical na Sokołowskiej, najnowsze lasery, profesjonalne obsługa. Polecam
    • wellness11 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 23.09.16, 09:03
      Ja też usuwałam u Mirackiego i jestem zadowolona. Zero bólu, szybko. Kilka sesji i po sprawie :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
      100club.pl/artykuly/12-blogow-z-przepisami-bezglutenowymi,4109.html
    • maminka2016 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 12.11.16, 20:11
      Witam,
      ja swój co prawda malutki (ale jednak) usunęłam kilkoma sesjami laserem w klinice Promedion.Szybko, właściwie bezboleśnie.Polecam
    • lesnakuna10 Re: Usuwanie tatuaży w Warszawie 23.03.19, 11:46
      Ja kolorowy tatuaż usuwałam laserem PicoSure w Klinice Krajewski. Ten laser też rozbija barwnik na jakieś tam cząsteczki, które organizm na luzie potem usuwa z organizmu. Polecam, po kilku sesjach prawie nie ma śladu po moim "potworku".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka