ashanti5 16.12.04, 19:24 Zaproszenie jest we wstepniaku, więc nie będę sie powtarzać Mam nadzieję, że zagości tu tle osób, ile przychodzi do Venta el Gallo na Sacromonte w Granadzie. !Ole! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: muy buenas 16.12.04, 23:51 To ja reflektuję na tę malagę. Chociaż wolałbym jakieś wytrawne tinto z Rioja Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: muy buenas 17.12.04, 09:32 Czesc Rals! Miło, że wpadłeś. Rioja? Robi się, szefie! Zaraz ściągnę jeszcze Oga do towarzystwa. Niech opowie, co tam wyczynia w Granadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: muy buenas 17.12.04, 09:51 Swiety ranek, raczej nie pora na wino a ja dostalam slinotoku na wspomnienie malagi z Granady...To kiedy bedzie mozna Cie tam odwiedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: muy buenas 17.12.04, 09:59 Jesteście kochani! Na Was zawsze można liczyć. Tym razem nie będę zapeszać i nikomu juz nie mówię, kiedy się przeprowadzam. Ale możecie liczyć na moje zaproszenie, jak tylko dotrę na miejsce. Faktycznie, nie powinnismy może pić tak z samego rana, dlatego proponuję następujące rozwiązanie: do 17 herbatka u Ralsa po 17 impreza tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: muy buenas 17.12.04, 11:38 No jak herbatka może być do 17-tej? Przecież to sam fajfoklok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: muy buenas 17.12.04, 11:58 Okej Ralston, dam Wam pół godziny na wypicie tego fajfokloka, ale w zamian proszę powstrzymać sie od komentarzy, gdyby ktoś chciał wypić sherry za dziesięć minut trzynasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: muy buenas 27.12.04, 09:35 Zabrzmiało złowrogo. Oczywiście nie miałam na mysli powstrzymywania się od jakichkolwiek komentarzy. p.s. a jak humorek po świętach? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: muy buenas 06.01.05, 20:36 ashanti5 napisała: > Zabrzmiało złowrogo. > Oczywiście nie miałam na mysli powstrzymywania się od jakichkolwiek komentarzy. > p.s. a jak humorek po świętach? A humorek po świętach - taki zwykły. Przez samo "h" i "u" otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: muy buenas 07.01.05, 09:07 > A humorek po świętach - taki zwykły. Przez samo "h" i "u" otwarte To dobry komentarz do moich ostatnich ortograficznych ekscesów )) Ralsie, juz nie wiem sama, co mam robić, żeby rozruszać forum. Codziennie ślę zaproszenia i reklamuję, a tu się nic nie dzieje. Powiedz mi ekspercie, co jeszcze można zrobić. Mam ochote załozyć nowe wątki, ale nie chce mi się w nich prowadzic monologu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: muy buenas 07.01.05, 20:38 Kiedy ja nie wiem, co można zrobić. Żaden ze mnie ekspert w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś