yoma 30.11.23, 14:27 Mówi się, że to Blood Incantation odrodzili death metal, kiedy już odgryzał sobie ogon u nasady, i słusznie się mówi, ale Execration była jednak pierwsza. execration.bandcamp.com/album/morbid-dimensions Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Execration 30.11.23, 15:05 Intro jak u Sabbatów, musiałem porównać, jednak inne, ale na myśl mi od razu przyszło www.youtube.com/watch?v=PrZFscfJxXc&ab_channel=BrianMartens A o tym pisałem, wszyscy od wszystkich czerpią to co najlepsze, i to jest w tym wspaniałe. Odpowiedz Link
yoma Re: Execration 30.11.23, 15:10 Jest :) A złote czasy metalu, twierdzę, dopiero przed nami 😇 Odpowiedz Link
yoma Re: Execration 01.12.23, 16:12 I jeszcze jest wspaniałe to, że nieważne jak długo w tym siedzisz i ile tego masz w bankach pamięci, zawsze wcześniej czy później wypłynie jakaś kapela, której nie znałeś i zachwyci 😇 Odpowiedz Link
czan-dra Re: Execration 01.12.23, 07:42 Byłem przeciwny wszelkim coverom, ale gdy zobaczyłem film z Woodstock, i Joe Cocker`a i jego wersję With A Little Help From My Friends, to szybciutko zmieniłem zdanie, a teraz podsyłasz mi takie perełki, że większość jest lepsza od oryginału, za wyjątkiem Pink Floyd, o nich mogę się pogryźć, poszarpać, w ?wrestlingu?. Takiego jestem zdania. Odpowiedz Link
yoma Re: Execration 01.12.23, 16:10 Dziękuję w imieniu gatunku, a żeby ci się nie nudziło, to dostaniesz Gutsów. Nie ma coverów, ale riff na riffie riffem pogania. Hm, czy może Chteilista ci dać? Nie, najpierw Gutsów. Nie będę się gryźć o Floydów :D vargheistrecords.bandcamp.com/album/decay Odpowiedz Link