lajtova 11.06.21, 20:21 Jak tam piątek, piąteczek?! Co popijacie? Ja dziś piwko. Czeska Holba. Należy mi się. Ten tydzień dał mi kość. To jeszcze nie koniec. Ma wpaść mama nigdy84 i uchlamy się do upadłego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdallenac Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 20:25 lajtova napisał(a): >Ma wpaść mama nigdy84 i uchlamy się do upadłego. Parsknęłam. Lajtova, Ty prowokatorko😂 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 20:26 W sumie dzisiaj otwarcie Euro, więc to piwo to całkiem niezły pomysł 🤔 Mam nawet jakieś w lodówce, więc może zaraz otworzę. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 20:30 Ja od jakiegoś czasu w ogóle nie pijam alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 21:58 annajustyna napisała: > Ja od jakiegoś czasu w ogóle nie pijam alkoholu. Dziwna jesteś.Piątek ,piąteczek piątunio.Zostaw tego Żyda na chwilę i wpadnij do mnie .Mam pełną lodówkę .Masz niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 20:35 A co dzieci (twoje) na to? Ma sie nimi kto zająć? Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 20:37 lajtova napisał(a): Hej dziewczynki! Powinno być: Hej dziewczynki i chłopaki! No chyba ze nie lubisz chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 20:41 Tak, ja też dziś piwko. W lodówce chłodzi się Lech, i jakieś pszeniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:08 solejrolia napisała: > Tak, ja też dziś piwko. > W lodówce chłodzi się Lech, i jakieś pszeniczne. > > Co za badziewie .Pewnie jeszcze w puszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 20:48 Spijam właśnie NOPa poszczepiennego🙈😉 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 21:08 Imprezka, pierwsza po lockdownie😆 Wyszłam się przewietrzyć a teraz lecę tanczyć🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:54 primula.alpicola napisała: > Imprezka, pierwsza po lockdownie😆 > Wyszłam się przewietrzyć a teraz lecę tanczyć🤩 Biegnij sreberko .Nic tu po Tobie.Ja tu na smutno chlam. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:02 Wodę z sodastrimera z mrozonymi malinami i cytryną Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:06 Ja to jakaś odwodniona dziś jestem. Właśnie wypiłam kubek kawy, kończę kubek herbatki (z pokrzywy z mango na porost włosów ) i zaraz otwieram piwko, ale takie babskie, somersby mango i limonka, a mam jeszcze kokosowe Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:33 Och, jak ja lubię to Somersby. Czy babskie? Polemizowałabym, znam facetów, którzy (tego smaku) nie odmówią . A ono ma 4,5% czy nawet 5% z tego co kojarzę, jak na babskie piwo, to lekkie ono jest tylko w smaku a procencików ma tyle, ile trzeba (chociaż prawie nie wyczuwa się ) U mnie stanęło na PRLu Fajne, (prawie że )lokalne piwko . Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:25 Spirytus z limonka, mieta i ginger beer. Ten spirytus kupilismy do okazania na poczatku pandemii kiedy w sklepach zabraklo wszystkiego, a zel do odkazania rak okazal sie drozszy niz butla spirytusu. No wiec stoi tak i stoi, wiec postanowilam go wypic, w koncu nie wyleje go do zlewu. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:34 Auć... A zaraz będą owoce sezonowe, proponuję ten spiryt wykorzystać do nalewek Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Hej dziewczynki! 11.06.21, 22:41 O mamo, też mam spirytus z czasów początków zarazy Będzie do nalewki. Dzięki za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Hej dziewczynki! 12.06.21, 01:56 Mam zamrozone czarne pozeczki ,ale jakos przepis na ta nalewke wydaje sie bardzo skomplikowany i nie moge sie za to zabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Hej dziewczynki! 12.06.21, 06:59 Ja od kilku tygodni się przestawiłam - zamiast piątkowego piwka albo winka robię godzinną tabate, piekielnie trudną. Pot leje się litrami a stres mija. I głowa nie boli na drugi dzień, i człowiek w lepszym humorze - wypicie alkoholu powodowało u mnie natłok czarnych myśli. Efektem ubocznym jest brzuch, którego mnie, starej babie po czterdziestce, zazdroszczą rodzinne nastolatki. I pupa jak marzenie. Bardzo dużo ćwiczyłam przez pandemiczne miesiące, co w połączeniu z keto i if dało naprawdę spektakularny efekt. Tego lata bez żadnych kompleksów, a wręcz przeciwnie - z dumą - założę pierwsze w życiu bikini. Odpowiedz Link Zgłoś