Dodaj do ulubionych

różana dolina

07.11.08, 12:43
czy ktoś miał tam wesele?prosze o opinie,bo wciąż sie zastanawiam
czy warto...chętnie obejrze fotki
Obserwuj wątek
    • robaczek_82 Re: różana dolina 12.02.09, 11:27
      Witam.
      Mieliśmy wesele w Różanej Dolinie 10 stycznia 2009r. Jesteśmy naprawdę bardzo
      zadowoleni. Sala jest po prostu piękna, nic nie trzeba samemu dekorować. Miła
      obsługa i naprawdę przepyszne jedzenie. No i co najważniejsze dużo jedzenia, nie
      trzeba się martwić, że czegoś zabraknie. Ja osobiście gorąco polecam tą salę.
    • amissu Re: różana dolina 21.04.09, 19:56
      ODSTĄPIĘ TERMIN 19.09.2009R. W RESTAURACJI „RÓŻANA DOLINA”
      BEZ ŻADNYCH DODATKOWYCH KOSZTÓW – TYLKO ZWROT ZALICZKI !! !!
      DODATKOWO NA TEN TERMIN MAM RÓWNIEŻ:
      - ZESPÓŁ TYTABAND
      - SAMOCHÓD CADILLAC FLEEDWOOD
      - FOTOGRAF (REPORTAŻ ŚLUBNY)
      - VIDEO
      INFO POD NR TELEFONU: 506 679 488 lub mailowo amissu@poczta.fm
    • immense Re: różana dolina 20.08.13, 15:07
      Ja, szczerze mówiąc, współpracą z Różaną Doliną jestem dosyć rozczarowana. Poszło w zasadzie jedynie o klimatyzację, która nie działała, a Państwo z obsługi najpierw godzinę próbowali mi wmówić, że klimatyzacja się dostosuje, potem stwierdzili, że weszło za dużo osób na raz, następnie kiedy rozmawiałam o rekompensacie odesłali mnie do pani manager. Pani manager nic nie wiedziała, zadzwoniła do pani która zajmowała się weselem a następnie stwierdziła, że stłukliśmy dwa naczynia na kwiatki oraz po moich gościach trzeba było sprzątać więcej niż zwykle – „to nie było takie zwykłe sprzątanie”. Wszystkie moje argumenty były zbijane głównie tym, że nikt nie ma wpływu na pogodę a ponadto dwa klimatyzatory i tak powinny wystarczyć a w dodatku jeszcze był wentylator, o którym nawet nie wiedziałam. Może i to wszystko powinno wystarczyć, ale fakt jest taki że na Sali było bardziej gorąco niż na dworze, a dzień wcale nie był bardzo upalny – około 25 stopni. Pani manager ostatecznie powiedziała mi, że nic nie da się zrobić. Sprawa moim zdaniem została załatwiona dosyć nieumiejętnie, bo został im rozżalony klient – czyli ja. Ile w końcu może kosztować naczynie na kwiatki? 50 zł? A goście sale opuszczali baaardzo szybko. Było kilka innych niedociągnięć, które normalnie bym pominęła, ale że jestem niezadowolona to:
      1. sala ta na pewno nie jest na 100 osób, bowiem już przy 75 krzesłach dla gości było bardzo ciasno, tak ciasno, że nie udało się zrobić przerwy pomiedzy gośćmi tak żeby państwa młodych było widać – a tak właśnie byliśmy umówieni,
      2. w toalecie brak toaletowego papieru – pilnować muszą osoby zainteresowane 
      3. nie wszystko co do Sali przyniosłam do mnie wróciło – już nie mówię o ubrankach na wódkę, które tak naprawdę mógł zabrać każdy, ale chociażby o opakowaniach na jedzenie, których być może zużyto połowę, a reszty nikt mi nie oddał,
      4. ciepła wódka też nie pomagała w zabawie – tak naprawdę wódkę schłodzoną dawałam gościom dopiero na wynos.
      Ode mnie tyle.
      Pozdrawiam
      • mamamlodych Re: różana dolina nie polecam !!! 20.06.14, 12:41
        Witam, przyłączam się do opinii poprzedniej osoby. Nie mogę nikomu polecić tej restauracji, ponieważ czuję się oszukana, a nawet okradziona!!!. Wesele było w maju 2014. Zapłaciłam za 140 sztuk mięsa. Zapłaciłam za 70 gości, a i tak było 67 osób wraz obsługą i kamerzystą, ale już trudno.. Na koniec wesela dostałam 9 pojemników z żywnością !!! i uwaga 8 sztuk mięsa, które zostały. Po pierwsze 6 sztuk mięsa nie powinno być wydane, bo tych osób nie było. Czyli z całego wesele zostały 2 sztuki mięsa, z czego ja zjadłam pół rolady.. i niewiele osób nakładało po 2 sztuki;/ i było 8 dzieci, które nawet po sztuce nie zjadły, a i tak trzeba było zapłacić jak za całą osobę.
        Następnie był udziec, którego zostało ponad połowa, a którego nie dostaliśmy ani kawałka, kamerzysta sfilmował ile wjechało do kuchni z powrotem. Nie wspomnę o reszcie rzeczy, bo zapłaciłam za 4 gorące dania, których również nie otrzymałam. Panie stwierdziły, że cały zszedł. Po weselu również się dowiedziałam, że kucharki po obiedzie wynosiły wielkie reklamówki do auta dostawczego, a kucharz około 3 nad ranem również pakował torby z jedzeniem do auta. Czego świadkami była moja rodzina, przebywająca na dworze na papierosku. Po prostu żenada i złodziejstwo. Próbowałam to wyjaśnić, ponieważ za to zapłaciłam i to duże pieniądze, a personel moim kosztem się żywi. Menadżerka przeprosiła mnie za to, ale co mi po tych przeprosinach, powinnam otrzymać zwrot części pieniędzy, które zostały skradzione w towarze przez personel tego lokalu, szefowa wiedząc o sprawie i mając mój numer telefonu, nawet nie odbierała, ani nie oddzwoniła. Nikomu nie polecam!!!!
      • cynamonka2 Re: różana dolina 14.08.14, 13:22
        Wesele było organizowane w wakacje 2014r w Katowicach. Spotkała nas, tak samo jak Panią, niemiła niespodzianka. Zapłaciliśmy za dużo więcej osób niż przyszło, a po weselu do domu dostaliśmy bardzo mało jedzenia. Wiemy ile po obiedzie zostało sztuk mięsa oraz ciasta, co widać na zdjęciach i filmie z wesela. Chciałabym ostrzec inne pary, aby nie były zaskoczone. Naprawdę warto się zastanowić, czy tam organizować wesele, bo chyba nikt nie chce, aby ktoś żywił się na jego koszt. Poza tym klimatyzacja nie spełniała naszych oczekiwań, na sali było bardzo gorąco.
    • pierniczek4444 Re: różana dolina 27.01.15, 20:00
      Witam, miałam wesele 11 października tego roku, i szczerze powiem że byłam przerażona czytając wszystkie te komentarze przed uroczystością. Jednakże potwierdziły się słowa mojego męża, że internet może kłamać :) WSZYSTKO BYŁO WSPANIAŁE !!! Jedzenia dużo, pięknie podane, obsługa rewelacyjna i uczciwa przede wszystkim ! Kelnerka oddała zagubiony pierścionek mojej mamy za co naprawdę jeszcze raz serdecznie dziękujemy :) Wszystko co było na stołach zostało nam zapakowane, naprawdę nie ma się do czego doczepić. A klimatyzatory w naszym przypadku działały bez zarzutu ;)
      Pozdrawiam, Agata i Michał :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka