warszawianka_jedna 14.10.09, 13:09 oczywiście z powodu pogody. Jak myślicie skończą przed wiosną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: prace stanęły! 14.10.09, 20:38 Ależ skąd, przecież do 1 maja pogoda nie ulegnie zmianie. (boszzzzz, jaka Ty jesteś niecierpliwa, w innych sprawach również?) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: prace stanęły! 15.10.09, 00:33 sibeliuss napisał: > (boszzzzz, jaka Ty jesteś niecierpliwa, w innych sprawach również?) w innych bardziej ;-) Odpowiedz Link
karolski4n Re: prace stanęły! 15.10.09, 07:54 warszawianka_jedna napisała: > sibeliuss napisał: > > (boszzzzz, jaka Ty jesteś niecierpliwa, w innych sprawach również?) > w innych bardziej ;-) Ufff :) Wczoraj wszystko stanelo, lacznie z ZTMem, ktory olał mnie i musialem kiblowac 45min na przystanku w te urocza pogode. ;/ Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: prace stanęły! 15.10.09, 12:35 Dzisiaj już coś robią. Więc jest nadzieja. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna coś drgnęło. 16.10.09, 12:27 nie w takim tempie jak przed "zimą" ale toczy się. Odpowiedz Link
karolski4n Re: coś drgnęło. 16.10.09, 12:49 Widze Warszawianko, ze pilnujesz ich z okna caly dzien. :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: coś drgnęło. 16.10.09, 17:43 karolski4n napisał: > Widze Warszawianko, ze pilnujesz ich z okna caly dzien. :) e tam, za raz cały dzień, tylko gdy jestem w domu ;-) Odpowiedz Link
karolski4n Re: coś drgnęło. 16.10.09, 21:17 warszawianka_jedna napisała: > e tam, za raz cały dzień, tylko gdy jestem w domu ;-) :) Ja tam dopiero po poludniu, wracajac z pracy zatrzymam sie na chwile skontrolowac postep prac, ale wtedy to juz panowie fajrant sobie robia. Odpowiedz Link