Dodaj do ulubionych

Roman Giertych

14.11.12, 21:15
Wczoraj:
https://bi.gazeta.pl/im/8/11410/z11410298Q.jpg

I dziś:
https://bi.gazeta.pl/im/9e/90/be/z12488862Q.jpg

źródło: Gazeta Wyborcza
Obserwuj wątek
    • andrzejg Re: Roman Giertych 14.11.12, 21:38
      nie ma krawata

ile jest róznic do odgadnięcia?

A.
      • pikrat Re: Roman Giertych 14.11.12, 21:55
        Do Giertycha nareszcie dotarla katolicka nauka spoleczna. Doznal olsnienia. Tobie, sz0ku to nie grozi bos opanowany przez samego Lucyfera.
        • sz0k Re: Roman Giertych 14.11.12, 22:13
          Pokochałeś już Romka jak samo Słońce Pehu, czy jeszcze nie?
          • pikrat Re: Roman Giertych 14.11.12, 22:45
            sz0k napisał:

> Pokochałeś już Romka jak samo Słońce Pehu, czy jeszcze nie?
            >

Kocham blizniego swego jak siebie samego.
            • sz0k Re: Roman Giertych 14.11.12, 23:06
              pikrat napisał:

> sz0k napisał:
              >
              > > Pokochałeś już Romka jak samo Słońce Pehu, czy jeszcze nie?
              > >
              >
              > Kocham blizniego swego jak siebie samego.

No ale goj to nie bliźni, nie?
              • wikul Re: Roman Giertych 14.11.12, 23:17
                sz0k napisał:

> No ale goj to nie bliźni, nie?

To zależy w kogo wierzy. Taka np.Gronkiewiczowa nie wierzy w Jarosława to jest Żydówką a taki Bielecki nie jest Żydem bo wierzy w Jarosława. Ot, co.
                P.S.Tutejsi znawcy starozakonnych też tak uważają.
              • pikrat Re: Roman Giertych 15.11.12, 09:32
                Romek Giertycher gojem? Wez ty sie wypaluj. Zapamietaj sobie raz na zawsze, ze w kazdym madrym czlwieku sa geny Israela. Jesli w sobie ich nie znajdujesz, to jestes gluptas i nie pasujesz poziomem do dyskusji nawet w takiej piaskownicy jak to forum.
                • sz0k Re: Roman Giertych 15.11.12, 17:53
                  pikrat napisał:

> Romek Giertycher gojem? Wez ty sie wypaluj. Zapamietaj sobie raz na zawsze, ze
                  > w kazdym madrym czlwieku sa geny Israela.

Hehehe, czyli pokochałeś jednak Romeczka już?

> Jesli w sobie ich nie znajdujesz,

A jak mam je znaleźć? Są w kształcie gwiazdy Dawida?

> to
                  > jestes gluptas i nie pasujesz poziomem do dyskusji nawet w takiej piaskownicy j
                  > ak to forum.

Pewnie, że nie pasuję, żeby pasować do ciebie, krzysia, rycha, snajpera i spółki, musiałbym sobie usunąć 99% mózgu.
                  • pikrat Re: Roman Giertych 16.11.12, 10:06
                    Przeciez ty juz jestes po lobotomii, juz nie ma z czego usuwac bo zostaly ci tylko komorki odpowiedzialne za trawienie i wydalanie.

sz0k wydalił:
                    > Pewnie, że nie pasuję, żeby pasować do ciebie, krzysia, rycha, snajpera i spółk
                    > i, musiałbym sobie usunąć 99% mózgu.
    • marouder.com.pl Roman od Giertychow... 15.11.12, 04:12
      ..zamysla, moim zdaniem, jak by tu sie gdzies przykleic do wladzyuncertain Jedna z mozliwosci jest wykreowanie sie na "nowoczesnego" konserwatyste.
      • zbigniew_clapton Re: Roman od Giertychow... 15.11.12, 09:19
        Romek cierpliwie czeka na naturalne zużycie potencjału PO, po rozłamie opanuje wszystkich gowinistów i będzie dobrym, merytorycznym koalicjantem w następnych wyborachwink
        Obrzydlistwo.
      • sz0k Re: Roman od Giertychow... 15.11.12, 18:12
        marouder.com.pl napisał:

> ..zamysla, moim zdaniem, jak by tu sie gdzies przykleic do wladzyuncertain Jedna z moz
        > liwosci jest wykreowanie sie na "nowoczesnego" konserwatyste.

"Nowoczesny konserwatysta" czyli lewak? Tylko czekać aż Romeczek stanie w pierwszym rzędzie obrońców in-vitro, a kto wie może i jakiejś pedals perejd?
        • marouder.com.pl Re: Roman od Giertychow... 16.11.12, 02:36
          Jakos go nie widze na perejdach, alisci z invitrem bedzie mu medialnie do twarzysmile
    • benek231 Wstaw jeszcze morde zboczenca Nycza :O) 15.11.12, 13:54
      bedzie jeszcze zabawniej wink
      • sz0k proszę 15.11.12, 18:06
        Świński ryj podano:
        https://i.wp.pl/a/f/jpeg/25319/urban_jerzy_pap_550.jpeg
        • pikrat Re: proszę 16.11.12, 10:19
          Moj idol:
          https://episkopat.pl/fimages/581-6297.jpg

Twarz bardzo inteligentna a empatia az sie z jego fluorescencji wylewa.
          Rzucony na trudny odcinek przemyski.
    • oleg3 Re: Roman Giertych 15.11.12, 16:32
      Cytat
      - Ale jak pan sobie z tym radzi, że wielbi Dmowskiego, a jednocześnie wie, że był antysemitą? – pyta swojego nowego bohatera personel „Gazety Wyborczej. A on odpowiada: – A czy Mitt Romney to zwolennik niewolnictwa? A liderzy partii republikańskiej sto lat temu byli. No i jak on sobie z tym radzi? No, po prostu nijak.

blog.rp.pl/gursztyn/2012/11/14/giertych-do-wora/
      To mówi adwokat, były minister EDUKACJI. Ale wyznawcom michnikizmu pewnie to nie przeszkadza. Nie widzą żenującej reinterpretacji historii USA.
      • sz0k Re: Roman Giertych 15.11.12, 18:08
        Buahahaha. I ten były prezes MW i rzekomy "endek" zamiast sprostować GWnianą brednię o "antysemicie Dmowskim" to potwierdza ją, do tego kompromitująco się tłumacząc...
        • snajper55 Re: Roman Giertych 16.11.12, 16:47
          sz0k napisał:

> Buahahaha. I ten były prezes MW i rzekomy "endek" zamiast sprostować GWnianą br
          > ednię o "antysemicie Dmowskim" to potwierdza ją, do tego kompromitująco się tłu
          > macząc...

A dlaczego miałby kłamać i robić z siebie idiotę twierdząc, że Dmowski antysemitą nie był?

S.
          • sz0k Re: Roman Giertych 16.11.12, 18:28
            snajper55 napisał:

> sz0k napisał:
            >
            > > Buahahaha. I ten były prezes MW i rzekomy "endek" zamiast sprostować GWni
            > aną br
            > > ednię o "antysemicie Dmowskim" to potwierdza ją, do tego kompromitująco s
            > ię tłu
            > > macząc...
            >
            > A dlaczego miałby kłamać i robić z siebie idiotę twierdząc, że Dmowski antysemi
            > tą nie był?

Tak, tak, a po za tym to strasznie śmieszni są ci wszyscy "oszołomi od teorii spiskowych" widzących wszędzie "żydów, masonów i cyklistów"? Widzący wszędzie antysemitów są kul i wporzo. Jak nasz zindoktrynowany snajperek.
    • perla głosowałem na Romka a on podał mnie do prokuratury 16.11.12, 00:40
      głosowałem na niego w ostatnich wyborach na jakich byłem, czyli to musiało być w 2007 roku.
      Roman przegrał wybory i został adwokatem.
      No i w sierpniu aktualnego roku najechała mnie Policja z zarzutami, i musiałem zeznawać bo Romek podał mnie do prokuratury.
      W sumie obliczył mi 13 lat pudełka. Szczególnie jeden zarzut był nieprzyjemny, czyli oszustwo na wielką skalę, co w polskim prawie jest definiowane od 200 tys zł do góry.
      Z tym, że odkąd Roman broni młodego Tuska stał się bardzo sławny i drogi, i gość, który do niego poszedł na mnie, nieźle przepłacił.
      Bo ja miałem dowody na swoją obronę, a Romek się nie przyłożył, i prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa wobec mojej osoby. Będzie 3 tydzień jak wolny od zarzutów jestem.
      Jeżeli Roman będzie startował jako polityk to przemogę się i pewnie pójdę na wybory i na niego zagłosuję, bo to dobry polityk jest.
      Natomiast jako adwokatowi nawet 10 zł bym nie zapłacił, bo wiem jak spierdzielił oskarżenie wobec mnie właśnie.
      • pikrat Re: głosowałem na Romka a on podał mnie do prokur 16.11.12, 10:09
        Spierdzieliles komus tapczan? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka