Dodaj do ulubionych

E, Stacja Muranów

09.07.11, 05:14
A po co wy robicie ludziom wodę z mózgu? Beata Chomątowska w poniższym materiale- wasza dziennikarka, dała normalnie popis i wystawiła wam wizytówkę. Lepiej zajmijcie się łapaniem duchów, niz organizowaniem imprez na Muranowie. To wam znacznie lepiej wychodzi.

www.youtube.com/watch?v=Xn5mIus90Sc
Obserwuj wątek
    • diaspora13 Re: E, Stacja Muranów 10.07.11, 23:29
      E, leon.leo, właścicielu wielu nicków.
      Ale mnie zdemaskowałeś! Gratulacje. Jesteś naprawdę świetny.
      No i dzięki za promocję. Chyba będziemy musieli Cię zatrudnić jako naszego speca od PR;)
      P.S. Tylko zanim zadzwonię z propozycją, najpierw muszę rozgryźć, co też chciałeś udowodnić, wrzucając linka do materiału nieistniejącej już stacji TVN Warszawa sprzed roku, w którym wypowiadałam się jako jedna z wielu osób, przywołując parę faktów z historii Muranowa. A to raczej długo potrwa....
      • hakerone Re: E, Stacja Muranów 11.07.11, 08:49
        Ja bym też chciał wiedzieć cos więcej na ten temat, bo troche nie łapie wątku...
    • karolski4n Re: E, Stacja Muranów 18.07.11, 08:26
      leon.leo napisał:

> A po co wy robicie ludziom wodę z mózgu? Beata Chomątowska w poniższym material
      > e- wasza dziennikarka, dała normalnie popis i wystawiła wam wizytówkę. Lepiej z
      > ajmijcie się łapaniem duchów, niz organizowaniem imprez na Muranowie. To wam zn
      > acznie lepiej wychodzi.
      >
      >
      > www.youtube.com/watch?v=Xn5mIus90Sc

Dzięki za linka - nie widziałem tego odcinka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka