Dodaj do ulubionych

karta parkingowa SPP

05.03.13, 10:56
ma ktoś już ? dziś w radio usłyszałam, że nie tylko ZDM ale i urząd dzielnicy wydaje
Obserwuj wątek
    • el_condorpasa Re: karta parkingowa SPP 05.03.13, 11:28
      wydaje tylko i wyłącznie ZDM ale załatwić i odebrać można na Nowogrodzkiej. Trzeba zjawić się z dowodem rejestracyjnym, dowodem osobistym w okienku H. Wybiera się 8 najbliższych parkometrów i wypełnia papierek. Zapłacić można w kasie urzędu, na poczcie lub przelewem (trzeba tylko donieść przy odbiorze potwierdzenie przelewu)
      Czas oczekiwania to 2 tygodnie.
      • aankaa Re: karta parkingowa SPP 05.03.13, 12:22
        a wolska część Muranowa - też na Nowogrodzkiej ? czy raczej na Chmielnej ?
      • zielonazabka1 Re: karta parkingowa SPP 05.03.13, 14:11
        Czy jest gdzies podane konto na ktore się wpłaca ? Bo dodzwonic sie do urzędu nie sposob.
        Moze ktos wie czy obowiązyje "rejonizacja" czy moge załatwić formalnosci na Ochocie mimo iz mieszkam w Środmiesciu ?
        • zielonazabka1 Re: karta parkingowa SPP 05.03.13, 14:13
          W trakcie sama znalazlam konto, moze sie komus przyda:
          www.zdm.waw.pl/zarzad-drog-miejskich/rachunki-bankowe/

• aankaa Re: karta parkingowa SPP 05.03.13, 14:48
          www.zdm.waw.pl/aktualnosci/abonament-mieszkanca/
      • sibeliuss Re: karta parkingowa SPP 06.03.13, 09:17
        warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,13510129,Ogromne_kolejki_po_abonament_do_platnego_parkowania.html
    • anulka77 Re: karta parkingowa SPP 09.03.13, 19:24
      Bez kolejek można załatwić kartę parkingową w ZDM na ul. Chmielnej 120.
      • koszatek Re: karta parkingowa SPP 12.03.13, 18:59
        Dziś około południa na Chmielnej 3 do 5 osób. Sprawę załatwiłem w ok. 20 minut. Termin odbioru dla wniosków złożonych dzisiaj to 26. marca, więc nie ma na co czekać, tylko załatwiać.
        • aankaa Re: karta parkingowa SPP 14.03.13, 11:50
          dziś rano (przed 8) koło 7 osób - czekanie + załatwienie ok. 20 minut (otwarte 3 okienka)
          termin odbioru - 28.03
          • mokrasa Re: karta parkingowa SPP 14.03.13, 14:57
            Tylko co zrobic z samochodem służbowym???Zna ktos jakieś wyjście?
            • el_condorpasa Re: karta parkingowa SPP 14.03.13, 15:23
              1. płacić normalnie za postój
              2. nie parkować w strefie
              3. zapytać się w siedzibie ZDM jak to wygląda ze służbowym autem.
              • mokrasa Re: karta parkingowa SPP 15.03.13, 08:26
                I juz zauważyłam pierwszy "kwiatek" z mojego okna rano. Po drugiej stronie ulicy parkomat postawili tak że śmieciarka nie podjedzie jak zwykle pod śmietnik, będzie blokowała co najmniej 1 pas Anielewicza przez czas wywozu. Karetka może jakoś sie przepchnie ale też nie bedzie lekko.
                Chyba nikt sie nie pofatygował żeby to zobaczyć tylko postawił kropkę siedząc za biurkiem.
                • aankaa Re: karta parkingowa SPP 15.03.13, 11:51
                  karetka też daleko nie pojedzie - w chodnik wkopane są słupki głupki...
                  • mokrasa Re: karta parkingowa SPP 15.03.13, 15:41
                    no akurat w tym miejscu słupków nie ma ale nad parkomatem ktos chyba długo myślał

aankaa napisała:

> karetka też daleko nie pojedzie - w chodnik wkopane są słupki głupki...
                    • aankaa Re: karta parkingowa SPP 16.03.13, 13:02
                      słupki, o których pisałam są miedzy blokiem 24 a 26
                      • mokrasa Re: karta parkingowa SPP 16.03.13, 13:24
                        TO pewnie od drugiej strony od Ptaszyna?

aankaa napisała:

> słupki, o których pisałam są miedzy blokiem 24 a 26
                        • mokrasa Re: karta parkingowa SPP 16.03.13, 13:25
                          Dzisiaj właśnie rano śmieciarka zajmowała cały pas Anielewicza, ciekawe jak to będzie w tygodniu....
                • muranski Re: karta parkingowa SPP 15.03.13, 11:57
                  A u mnie niektóre baranki zaparkowały auta na fundamentach przyszłych parkomatów ,które miały być zamontowane za parę dni.Wcześniej były montowane podstawy tych urządzeń.Efekt jest taki że przyjechali montować parkomaty i nie mieli jak ich zamontować. Obok inne postawili.
    • aankaa Re: karta parkingowa SPP 28.03.13, 14:57
      info z dzisiejszego poranka w ZDM: odbiór - kolejka na ok. 20 minut (jakiś niemrawy starszy pan), złożenie (odbiór 12.04) szła szybciej (niezły tłumek) (przyjmowały 3 osoby)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka