Dodaj do ulubionych

szanuj zieleń

23.01.07, 12:49
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3869049.html

można paść od tych pomysłów LPR-u ;-)
Obserwuj wątek
    • krwawymsciciel no nie 23.01.07, 13:07
      ce ha ka de pe tyle powiem. takie pomysly mnei tylko denerwuja, bede musial chyba odkopac wszystkie
      marihuanowe gadzety z okresu licealnego
      • sugarbox Re: no nie 23.01.07, 13:13
        Ja już szykuję oręże:)
      • konisko_wielkie Re: o tak 23.01.07, 13:57
        ja tam krwawy do przyjaciela fryca ide, zeby mi piora na konopie zrobil.
        • marbel1980 Re: o tak 23.01.07, 14:14
          konisko_wielkie napisał:

> ja tam krwawy do przyjaciela fryca ide, zeby mi piora na konopie zrobil.

Które
          pióra???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
          ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
          Chyba jak se tupecik kupisz, łysy koniu!!!
    • niegrzeczna_czarna Re: szanuj zieleń 23.01.07, 13:26
      Był na Pradze taki sklepik " Twoje zioło " Ziólka tam sprzedawali. Starsze
      panie licznie tam bywały. Bardzo mi się ta nazwa podobała. Niestety sklep
      zamknęli niewiedzieć czemu. A może wiedzieć?
    • marylalysiak Re: szanuj zieleń 23.01.07, 13:36

Narkotyki były znane i stosowane przez człowieka od tysiącleci i - podobnie
      jak teraz - tymi najpopularniejszymi były: opium, konopie, liście koki, a także
      halucynaty zawarte w grzybach, powojach czy kaktusach. Zażywano je w czasie
      obrzędów religijnych, ze względów społecznych, stosowano jako środki
      pobudzające.

I tak czerpią pomysły.
    • kazuyoshi78 Re: szanuj zieleń 23.01.07, 14:13
      Kiedyś chciałem sobie nakleić na szybę samochodu tak dla jaj listek konopii
      (niektórzy mają zwykły zielony listek, a ja chiałem mieć konopny), ale żona mi
      wyperswadowała, bo stwierdziła, że będzie mnie policja co chwilę zatrzymywać i
      trzepać cały samochód w poszukiwaniu narkotryków, a ona się wstydzi bałaganu,
      jaki mam w bagażniku :)
    • warszawianka_jedna Re: szanuj zieleń 23.01.07, 15:19
      kurcze, a mogłam sobie przywieść z Amsterdamu orginalną koszulkę albo inny
      gadżet z liściem a tak została mi tylko fifeczka ;-)
    • leniwy_wiesniak Re: szanuj zieleń 23.01.07, 20:31
      Nasza koalicja rządząca coraz bardziej zaczyna mi przypominać Kononowicza.

Do głoszenia wprost haseł typu "zlikwidujemy wszystko", "nie będzie niczego"
      już dużo im nie brakuje.
    • sugarbox Moj kolega...biedaczek... 23.01.07, 20:50
      ...ma tatoo z liścia. I co teraz? Czy kosztowny zabieg usunięcia tatuażu pokryje
      skarb państwa?!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka