warszawianka_jedna 23.01.07, 12:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3869049.html można paść od tych pomysłów LPR-u ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawymsciciel no nie 23.01.07, 13:07 ce ha ka de pe tyle powiem. takie pomysly mnei tylko denerwuja, bede musial chyba odkopac wszystkie marihuanowe gadzety z okresu licealnego Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: o tak 23.01.07, 13:57 ja tam krwawy do przyjaciela fryca ide, zeby mi piora na konopie zrobil. Odpowiedz Link
marbel1980 Re: o tak 23.01.07, 14:14 konisko_wielkie napisał: > ja tam krwawy do przyjaciela fryca ide, zeby mi piora na konopie zrobil. Które pióra??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Chyba jak se tupecik kupisz, łysy koniu!!! Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: szanuj zieleń 23.01.07, 13:26 Był na Pradze taki sklepik " Twoje zioło " Ziólka tam sprzedawali. Starsze panie licznie tam bywały. Bardzo mi się ta nazwa podobała. Niestety sklep zamknęli niewiedzieć czemu. A może wiedzieć? Odpowiedz Link
marylalysiak Re: szanuj zieleń 23.01.07, 13:36 Narkotyki były znane i stosowane przez człowieka od tysiącleci i - podobnie jak teraz - tymi najpopularniejszymi były: opium, konopie, liście koki, a także halucynaty zawarte w grzybach, powojach czy kaktusach. Zażywano je w czasie obrzędów religijnych, ze względów społecznych, stosowano jako środki pobudzające. I tak czerpią pomysły. Odpowiedz Link
kazuyoshi78 Re: szanuj zieleń 23.01.07, 14:13 Kiedyś chciałem sobie nakleić na szybę samochodu tak dla jaj listek konopii (niektórzy mają zwykły zielony listek, a ja chiałem mieć konopny), ale żona mi wyperswadowała, bo stwierdziła, że będzie mnie policja co chwilę zatrzymywać i trzepać cały samochód w poszukiwaniu narkotryków, a ona się wstydzi bałaganu, jaki mam w bagażniku :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: szanuj zieleń 23.01.07, 15:19 kurcze, a mogłam sobie przywieść z Amsterdamu orginalną koszulkę albo inny gadżet z liściem a tak została mi tylko fifeczka ;-) Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: szanuj zieleń 23.01.07, 20:31 Nasza koalicja rządząca coraz bardziej zaczyna mi przypominać Kononowicza. Do głoszenia wprost haseł typu "zlikwidujemy wszystko", "nie będzie niczego" już dużo im nie brakuje. Odpowiedz Link
sugarbox Moj kolega...biedaczek... 23.01.07, 20:50 ...ma tatoo z liścia. I co teraz? Czy kosztowny zabieg usunięcia tatuażu pokryje skarb państwa?!? Odpowiedz Link