warszawianka_jedna 16.02.07, 09:51 jak cudnie wyglądają drzewa w tym puszystym śniegu. Szczególnie pięknie wyglądają poskręcane akacje na Nowolipkach. Naprawde żałowałam, że rano nie miałam czasu, żeby zrobić kilka fotek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_condorpasa Re: Śnieg 16.02.07, 10:17 może i pięknie ale zimie mówię stanowcze NIE. Niech sobie już pójdzie. Jak najdalej. Kładłem się spać to padał deszcz i nie było juz śniegu. Wstają i co widzę? Biały shit za oknem. Tak się fajnie zaczął dzień. Odpowiedz Link
alma82 Re: Śnieg 16.02.07, 10:39 łee, ja też już mam dość tego śniegu i wogóle zimy.. Wyjątkowo raz chciałam aby śnieg się utrzymał- w zeszłym tyg. kiedy wybierałam sie na biegówki. Byłam, pojeździłam, nawet ujawnił sie mój talent do akrobacji ;] więc zima mogłaby już pójśc sobie daleko, daleko.. Też wstaje rano, przecieram oczy, patrze a tu znowu to coś białe napadało, fuck :/ Odpowiedz Link
sugarbox Re: Śnieg 16.02.07, 14:27 A ja widziałam dziś z okna ciekawe zastosowanie śniegu: pijaczek vel arkadiusz bezczelnie sikając pod arkadami na Andersa obsikał sobie spodnie-jasne...Po czym chciał się jakoś obczyścić. Wziął gulę śniegu i dalej jeździć po nogawkach;) Nie wiem, może ten wpis do MOCZU dać?;) Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Śnieg 16.02.07, 15:01 warszawianka_jedna napisała: > i po śniegu, pewnie się cieszycie ;-) > tak, ja raczej tak ;) Odpowiedz Link
aankaa takie, sobie, życzenie mam ;) 16.02.07, 20:15 opad (śniegu) przez całą noc, rano ślicznie i biało jak wracam jest już ciemnawo, ... no to może być odwilż/zero tego białego ... Odpowiedz Link