warszawianka_jedna 05.06.07, 20:19 kolejny dłuuuuuuuuuuugi weekend? Trzeba się wcześniej zaopatrzyć, bo markety będą strajkować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvesna Re: jakieś plany na 06.06.07, 12:19 > Trzeba się wcześniej zaopatrzyć, bo markety będą strajkować. Dlatego my jedziemy tam, gdzie nie ma marketów, a małe sklepiki pewnie i tak będą otwarte. Poza tym będą mama i tata z wałówką;) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: jakieś plany na 06.06.07, 19:06 o nie o nie!!! nie mam nic do jedzenia w lodówce oprócz rozmrożonego już dawno (za dawno) kurczaka i spleśniałych warzyw!!! Odpowiedz Link
krwawymsciciel rekord 06.06.07, 21:39 w bomi od pocztatku do konca kolejki przy kasie czterdziesci piec minut. mialem wyjsc jeszcze wieczorem, ale wyczerpalo mnie to stanie. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: rekord 06.06.07, 22:16 krwawymsciciel napisał: > w bomi od pocztatku do konca kolejki przy kasie czterdziesci piec minut. byłam w Bomi, nie było wolnych koszyków ani wózków, kolejka do wędlin i kasy kosmiczna. Pojechałam do Alberta, było lepiej ale pieczywo rzucili jak byłam już przy kasie, no i nie kupiłam alkoholu, więc takie sobie zakupy ;-( Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: rekord 07.06.07, 13:25 krwawymsciciel napisał: > no tak, co to za zakupy bez alkoholu ;) to raczej kwestia odruchu, w domu mam pełny barek ale zawsze muszę coś dokupić, nawet jak nie planuję picia. czy to o czymś świadczy? Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: rekord 10.06.07, 20:18 pewnie tak, tylko nie wiem, o czym. sam zorientowalem sie ostatnio, ze mam w domu mase alkoholu, ktorego nie tykam, bo bije ostatnio rekord swiata w piciu herbaty --> o czym TO swiadczy??? Odpowiedz Link