warszawianka_jedna 10.07.07, 10:39 przejeżdżając zauważyłam, że otwarty jest nowy bar na Karmelickiej przy Anielewicza. Czy ktos z was już tam był? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara781 Re: ktoś był? 03.08.07, 11:46 Nie wiem czy chodzi o tą właśnie knajpkę...jest tam nowo otwarta knajpka z włoskim jedzeniem - byliśmy już tam z mężem chyba ze 4 razy - miła obsługa, dobre sałatki, pyszna pizza i bardzo uprzejmy kucharz. Szczerze polecam.... Odpowiedz Link
diaspora13 Re: ktoś był? 04.08.07, 21:04 czy chodzi o lokal w pawilonie między dentystą a apteką? jeśli tak, plus za ogródek - mały, bo mały, ale zawsze. i kawę z ekspresu. minus - za godziny otwarcia, dopiero od 12:( nie ma niestety na Muranowie miejsca gdzie można by wypić poranną kawę i zjeść coś przed południem. A może jest, tylko ja nie znam? Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: ktoś był? 06.08.07, 23:27 oszit mi dokladnie tego samego brakuje, miejsca, gdzie moglbym chodzic na sniadania., kiedys robili takie na chlodnej25, ale przestali. kiedys tez taka wywieszka wisiala na restauracji w budynku arsenalu, ale nie sprawdzalem, bo na sniadania jezdzilem do szwejka na pl konstytucji Odpowiedz Link
diaspora13 p.s. 04.08.07, 21:19 tu jest tez opinia kogos, kto tam jadl, a nie tylko pil kawe: www.gastronauci.pl/lokal.php?p=3108 Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: ktoś był? 05.08.07, 16:21 widzę, że najwyższy czas się tam wybrać. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna byłam 06.08.07, 22:51 ciekawe wnętrze, miła obsługa, zanim dostałam mix sałat (13 zł) podano placek pizzy z oliwą i wodę z cytryną. Odpowiedz Link
sloag Re: byłam 10.08.07, 19:57 byłam. nie dostałam żadnego placka. za kuraka zalaciłam 25 pln. był twardy, na moj gust za twardy, chyba, ze się nie znam. osobno frytki, te akurat tanie. obsługa miła ale- pani pomyliła się w rachunku na o 1 pln na naszą niekorzyść. nie jestem skapa i tak zawsze zostawiamy napiwek a ta złotówka psuje wrażenie. z drugiej strony pizza podobno dobra. ogólnie raczej się nie skuszę.ale to tylko moj subiektywny odbiór, może jestem marudna.... Odpowiedz Link
tukee Re: byłam...przejazdem 10.08.07, 23:06 Wieczorem wygląda bardzo sympatycznie, fajnie, że jest "ogródek". Może w przyszłym tygodniu wpadnę na chwilkę. Czy jest stojak na rowery? Bo ja od poniedziałku zaczynam realizować noworoczne postanowienia ;))))) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: byłam 11.08.07, 21:50 sloag napisała: > byłam. nie dostałam żadnego placka. oooooooo, ciekawe dlaczego!!!??? pani pomyliła się w > rachunku na o 1 pln na naszą niekorzyść. nie jestem skapa i tak > zawsze zostawiamy napiwek a ta złotówka psuje wrażenie. nie cierpię takich sytuacji, to zawsze zostawia fatalne wrażenie. Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: ktoś był? 27.08.07, 23:51 gastronauci.pl/lokal.php?p=3108 Czy któraś z tych recenzji jest kogoś z Was? No, przyznać się ;) Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: ktoś był? 27.08.07, 23:54 jakby co: wiem, że link już wcześniej był podawany, ale od tego czasu przybyło recenzji ;) Odpowiedz Link
mamuska_z_m3 byłam 28.08.07, 15:21 Żałość mnie bierze na samo wspomnienie. Żadnego placka z oliwą a nawet bez, nie dostałam, za to zwrócono nam uwagę, że nasze 2 letnie dziecko zachowuje się za głośno. Zamówiliśmy makaron x 2. Poprosiliśmy o dodatkowy talerz dla dziecka. Odmówiono nam. Zatem napiwku też nie było. Więcej tam nie pójdziemy. Odpowiedz Link
mamula_to_ja Ojej...Ja byłam dziś 28.08.07, 15:49 z koleżanką i dwójką małych dzieci (8 i 13 miesięcy). Moja Hanka jak zawsze była nieznośna i mega głośna. Nikt nam nie zwrócił uwagi. Placek z oliwą dostałyśmy ale zamówiłyśmy sałatkę - podejrzewam że placki są "kompletem" z sałatką a nie z makaronami. My jadłyśmy sałatkę na spółkę - dostałyśmy do tego dwa małe talerzyki i dwie pary sztućców. Zamówiłyśmy też dwie porcje makaronu. Wszystko było smaczne. Na wstępie-jak tylko usiadłyśmy dostałyśmy wodę z cytryną na koszt firmy. Może kelnerka była mało ogarnięta ale miła. Generalnie jestem zadowolona:-) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna byłam x 2 28.08.07, 20:16 tym razem wątróbka na sałacie, naprawdę pyszna. Placek też był i woda z cytryną, czyli komplet. Odpowiedz Link
mamula_to_ja Re: żeby nie było - ta koleżanka to ja :o) 29.08.07, 08:52 Nie śmiałam bez zgody zainteresowanej ujawniać jej, jakże szanownej, osoby :-P Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: ktoś był? 24.09.07, 17:08 z opoznieniem, ale w koncu trafilem - watrobka na salacie genialna, duza porcja - nie zdolalem calej upchnac. ciasto z oliwa jak najbardziej, ceny piwa (10 pln) przerazaja mnie i raczej nie bede tam wpadal wieczorami, ale w ciagu dnia na zarcie bardzo chetnie Odpowiedz Link
mamuska_z_m3 Re: ktoś był? 26.09.07, 22:24 Muszą sobie jakś odbić za ten placek z oliwą( którego, notabene nie dostałam, do makaronu, ale widać, że jak jest sałata grana, to placek też:)) 10 pln za piwo, to cena godna Sheratona a nie tej dziury,w dodatku w takiej dziurze jak Muranów. Odpowiedz Link
vvesna Re: ktoś był? 28.09.07, 13:50 Byłam tylko na kawie. Lokal zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Do espresso podają wodę, co niestety w Polsce się rzadko zdarza, więc spory plus. Obsługa też miła. Jedyne, nad czym powinni popracować, to ścieranie stolików:/ Odpowiedz Link