zimija 10.06.10, 07:17 www.pudelek.pl/artykul/25286/holdys_o_kaczynskim_ponury_chj_parszywy_posraniec/ Zawsze lubiłem Hołdysa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ram-bo Re: Holdys o Kaczyńskim 10.06.10, 09:03 Ambitne strony czytasz o twojej idolce też tam piszą Hanna Montanawww.pudelek.pl/artykul/25237/seks_moge_uprawiac_z_kazdym/ Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Holdys o Kaczyńskim 10.06.10, 09:29 Ciekawe masz zainteresowania parszywy ch...u!.Przeczytaj posrancze jeszcze cos o Dodzie i Wojewodzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 06:21 Hołdys -stary lewak zakochany w Michniku. To tylko dowód jak zdesperowana jest platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 12:28 Prawdę mówiąc , to brzydko się wypowiedział . Ma kasę , to i stać go na proces o obrazę . Trzeżwy pewnie nie był . Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 14:11 Niku Ty chyba jesteś nietrzeżwy... Hołdys od kilkunastu lat nie bierze alkoholu do ust. Powiedział krótko i konkretnie co wiekszość wyborców myśli ale boi się to w ten sposób ująć. Niku, a może wielka trójka kanalii z lachockim na czele, przerobiła Cie na swoją modłę ? lachockiemu się nie dziwię - nie wywiązał się ze swego zadania - uświadomienia i przerobienia forumiczów BIelsk Podlaski. A może mu sie udało właśnie z Tobą ? Może parę złotych wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 14:31 zmijo ty smentny chu.. a czto to "wielka trójka" zdaniem gada-zmiji?? Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 14:48 Synku czy ja cie zaczepiam ? uderz w stół to nożyce się odezwą Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 14:58 ram-bo napisał: > zmijo ty smentny chu.. > a czto to "wielka trójka" zdaniem gada-zmiji?? Aha, z ulgą odetchnełem. Kiedyś pisałem że jesteś synem tago M-ca który pracował w LOKu. Byłem bardzo zdziwiony że taki porządny człowiek wychował takiego padalca, który pluje na bliźnich. Okazało się że to nie ta rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 19:29 Wustarczyn jeden padalec na tym forum-Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 21:49 niezalezna.pl/article/show/id/35257 Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni My z lechowskim 11.06.10, 19:36 jesteśmy nieprzerabialni . Trwamy przy wrodzonych poglądach , a że sa lekko rózne , to i czasami sobie nawzajem coś palniem , dla kolorytu . Co jest hadkie i niestosowne , to niestety takim pozostaje i tego nie pochwalam . Polityk jest od tego , żeby go opluwać , ale z jakimś umiarem . Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Holdys o Kaczyńskim 11.06.10, 22:20 Co do sensu zgoda, co do formy gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Holdys o Kaczyńskim 12.06.10, 14:16 zmijo synku swego sąsiada! co nowego w pudelku? "hołdys może se mówić mogę i Ja !" Odpowiedz Link Zgłoś