Dodaj do ulubionych

Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl

16.01.12, 21:54
Kolejny raz próbujemy stworzyć portal miejski Bielska Podlaskiego.
Na tą chwilę znajdują się tam aktualności, ogłoszenia, katalog firm, informacje o aptekach dyżurnych i bankomatach oraz forum.
Oczywiście wszystko darmowe i nie wymaga rejestracji.

A co Państwo chcieli by znalazło się na takiej stronie?
e-bielskpodlaski.pl
Obserwuj wątek
    • partizan79 Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 20.01.12, 15:24
      Zdjęcia..
      • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 20.01.12, 16:37
        Zdjęcia..
      • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 20.01.12, 16:56
        Okej. Dzisiaj lub jutro coś się pojawi. :)
        • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 20.01.12, 22:00
          Zapraszam na forum, dodałem temat "zdjęcia", żeby uściślić w jaki sposób chciałby Pan dodawać zdjęcia.
          • partizan79 Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 21.01.12, 07:32
            1. Ale ja mam tutaj swoje forum i jakoś się nie garnę do pisania na innych.. Macie tylu lajkujących na fejsie - na pewno ktoś w końcu zacznie tam u Was pisać.

2. Nie chodziło mi o dodawanie zdjęć, lecz o ich oglądanie. Lubię oglądać zdjęcia.

3. "Pan" wobec mojej osoby zbyteczne. Chyba, że wiesz, kim naprawdę jestem i zwracasz się do mnie w ten sposób z racji piastowanego przeze mnie stanowiska.
            • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 21.01.12, 08:14
              Aha. To ja źle zrozumiałem te "Zdjęcia.." .
              Niestety aktualnie jestem w trakcie egzaminów i pisania pracy magisterskiej, nie mam za bardzo czasu na robienie zdjęć. Jak tylko uda mi się jakieś skolekcjonować to na pewno się pojawią na serwisie. :)
              Pozdrawiam.
      • gata55 Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 30.03.12, 13:41
        Na stronie portalu są niepełne informacje dotyczące szkół , a konkretnie szkoły przy ulicy Wojska Polskiego 17 , w której mieści się : Szkoła podstawowa i Gimnazjum (dla dzieci lekko upośledzonych),Szkoła podstawowa i Gimnazjum (dzieci upośledzone w stopniu umiarkowanym i znacznym),Zasadnicza Szkoła Zawodowa Specjalna , Szkoła Przysposabiająca do Pracy a także nauczanie indywidualne w domach dzieci upośledzonych w stopniu głębokim.
        • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 30.03.12, 14:38
          Przepraszam, ale nie znalazłem ten szkoły na portalu. Gdzie jest ta informacja?
    • nikzimowy A adres to jakiś macie ? 21.01.12, 15:21
      Nie widać zakładki "Kontakt" na okoliczność gdybym chciał coś wysłać .
      Dla przykładu :
      nikandr.republika.pl/wysoki.jpg
      Tak u mnie widać aktualności . Przy publikacji zdjęć trzeba umieszczać format jaki ma być wyswietlany . Inaczej wychodzą takie wysokie funkcjonariusze . Nie każdy ma ustawioną rozdzielczość jak u Was .
      • bielskujacy Re: A adres to jakiś macie ? 21.01.12, 16:27
        Adres email: kontakt@czescbielsk.pl
        e-bielskpodlaski.pl/?page_id=94
        Odnośnik do strony z danymi kontaktowymi znajduje się w stopce po prawej stronie. Pomiędzy odnośnikami "Współpraca" i "Reklama". Z mojego doświadczenia większość serwisów stosuje takie rozwiązanie. Także jak będzie Pan w przyszłości szukał kontaktu na stronach internetowych, polecam szukać właśnie tam.
        Co do rozmiaru zdjęć, to włączenie trybu zgodności w Internet Explorer powinno to poprawić. Firma Microsoft słynie z tego, że nie przejmuje się standardami i tworzy swoje własne i stąd takie kwiatki. Pomóc może też korzystanie z Chrome, Firefox czy Opery :)
        Pozdrawiam.
        • nikzimowy Re: A adres to jakiś macie ? 21.01.12, 17:06
          Strona główna : Aktualności,Ogłoszenia,Katalog,Dodaj firmę, Instytucje,Imprezy,Komunikacja,Forum,Mapy .
          Mogę być przyszczaty na jedno oko , ale zakładki z kontaktem nie ma .
          e-bielspodlaski.pl/?page_id=94
          Owszem jest pod tym adresem , ale nie z poziomu strony głównej .
          Mam nadzieję , że wszelkie nasze uwagi pomocne będą w realizacji projektu ...
          Co do grafiki - ma to być oglądalne przyzwoicie w każdej przeglądarce . Jeśli okreslamy zdjęcie jakimiś parametrami , to powinno się wyświetlić w każdej przeglądarce w stosownych proporcjach .
          • bielskujacy Re: A adres to jakiś macie ? 21.01.12, 17:29
            Odnośnik do strony z kontaktem jest w stopce. Na dole strony. Stopka.
            e-bielskpodlaski.pl/wp-content/uploads/2012/01/kontakt_stopka.jpg
            Jak mówiłem, z reguły na większości portali właśnie tam odnośnik do danych kontaktowych się znajduje.

Jeśli chodzi o Internet Explorer to postaramy się zmodyfikować kod, by zrobić z nim porządek.

Oczywiście każda Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna i za każdą bardzo dziękujemy. Portal jest w całości darmowy i jeśli jeszcze zapomnimy dla kogo ten portal jest tworzony (czyli dla Państwa, jako mieszkańców Bielska) jego prowadzenie będzie tylko stratą naszej pracy i pieniędzy.
            • nikzimowy A adres to jakiś macie 21.01.12, 18:01
              Dorzucam do Ulubionych . Przy porannej kawie zaglądam do zakładki .
              • bielskujacy Re: A adres to jakiś macie 21.01.12, 18:17
                Miło to słyszeć :)
    • nikzimowy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 21.01.12, 17:47
      Istotnie. Jest .
      • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 21.01.12, 17:54
        Dodałem też ten odnośnik u samej góry po lewej.
        Dziękuje za pomoc i mam nadzieję, że też pomogłem. :)
        Pozdrawiam.
    • nikzimowy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 28.02.12, 18:07
      Przypomnę , ze jest :
      e-bielskpodlaski.pl/
      • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 02.03.12, 19:32
        Jest jest ;)
        i my się przypomnimy.

Fanom sportu nadchodzący weekend przyniesie kilka atrakcji:
        II Halowy Turniej Piłki Nożnej o Puchar Burmistrza Miasta e-bielskpodlaski.pl/?p=3920
        mecz MOSiR Bielsk Podlaski – MKS Pruszków e-bielskpodlaski.pl/?p=3771
        VIII kolejka MLH e-bielskpodlaski.pl/?p=3945

Rozśpiewaną część miasta zapraszamy w sobotę na karaoke e-bielskpodlaski.pl/?p=3870

Na koniec informacja o Panu z Plosek któremu śpiew urwał się jak Hejnał Mariacki. e-bielskpodlaski.pl/?p=3932
        • korolog Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 05.03.12, 10:50
          No i jest jeszcze ogłoszenie pani Izy,która szuka KLAUNA.
          • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 05.03.12, 13:32
            Strasznie mnie zastanawia czy znajdzie jakiegoś w Bielsku.

korolog napisał:

> No i jest jeszcze ogłoszenie pani Izy,która szuka KLAUNA.
            • nikzimowy Klaunów u nas ci dostatek , tylko... 05.03.12, 16:25
              czy jakiś zechciałby się ujawnić ...
              • nikzimowy Re: Klaunów u nas ci dostatek , tylko... 05.03.12, 16:27
                Jakby to była impreza z podtekstem faszystowskim , polecam :
                lechowski51@gazeta.pl
                • bielskujacy Re: Klaunów u nas ci dostatek , tylko... 06.03.12, 00:37
                  W sensie zaprosić czy zgłosić?
    • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 11.03.12, 15:28
      e-bielskpodlaski.pl/?topic=bielski-balagan może ktoś zna odpowiedź na postawione przez Dżozefa pytania?
    • bielskujacy Re: Portal Miejscki e-bielskpodlaski.pl 29.03.12, 20:58
      Zapraszamy na imprezę świąteczną z e-bielskpodlaski.pl w domu weselnym Iwonka :)
      e-bielskpodlaski.pl/?p=4470
    • wiosennynik No i bańkructwo ! 31.07.12, 20:06
      Najświeższe wiadomości macie sprzed tygodnia .
      Czy tak sobie wyobrażaliście działalność ?
      Trzeba mieć szybki dostęp do informacji . Same reklamy g... dadzą .
      • bielskujacy Re: No i bańkructwo ! 31.07.12, 20:38
        wiosennynik napisał(a):
        > Najświeższe wiadomości macie sprzed tygodnia .
        > Czy tak sobie wyobrażaliście działalność ?
        > Trzeba mieć szybki dostęp do informacji . Same reklamy g... dadzą .

Wyobrażaliśmy sobie inaczej działalność. Niestety nasz jednoosobowy zespół dostał etat w firmie i nie ma już tyle czasu co wcześniej, by zajmować się wolontariatem. Będziemy się starać jeszcze przywrócić portal do życia. Chętnie nawiążemy także współpracę jeśli będą jacyś chętni.
        Pozdrawiamy serdecznie.
        • marecki-34 Re: No i bańkructwo ! 31.07.12, 22:55
          jakiej pomocy oczekujecie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka