ram-bo 01.03.13, 22:12 Za rok wywieśmy flagi ! www.youtube.com/watch?v=kHVRbVskMTA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: 1 marca . 05.03.13, 18:52 Piekny film o "polskiej faszystce" zakatowanej przez ubeckich zbrodniarzy w mundurach żołnierza polskiego. www.youtube.com/watch?v=B5262FDPrJY Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: 1 marca . 05.03.13, 21:16 Tak Inka - po części "dziewczyna z Narewki" I On - BOHATER !!! A dziś "czerwone kutwy" nie wiedzą jak nazwać rondo lub ulice !!! www.youtube.com/watch?v=-2elOo6jii4 Odpowiedz Link Zgłoś
zdrafko Re: 1 marca . 06.03.13, 10:20 ram-bo napisał: > A dziś "czerwone kutwy" nie wiedzą jak nazwać rondo lub ulice !!! > Weź już lepiej przestań bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: 1 marca . 06.03.13, 10:33 Po co bredzisz rambo i zakłócasz spokój "Obrońcom władzy ludowej"?.Oni przecież walczyli z terrorystami i bandytami... www.youtube.com/watch?v=rAcaYc9_354 Odpowiedz Link Zgłoś
zdrafko Re: 1 marca . 06.03.13, 10:46 lechowski51 napisał: > Po co bredzisz rambo i zakłócasz spokój "Obrońcom władzy ludowej"?.Oni przecież > walczyli z terrorystami i bandytami... Tak, oczywiście, walczyliśmy, pamiętam to jak dziś. Ach to były czasy, a teraz? nawet zimy już nie takie mroźne. Jak ten czas szybko leci! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: 1 marca . 06.03.13, 13:42 Oglądnij wpierw....a potem dalej walcz! Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: 1 marca . 07.03.13, 15:59 ram-bo napisał: > Tak Inka - po części "dziewczyna z Narewki" > > I On - BOHATER !!! > > A dziś "czerwone kutwy" nie wiedzą jak nazwać rondo lub ulice !!! > > www.youtube.com/watch?v=-2elOo6jii4 > Rambo daj se luzu. Narazie nie masz powodów aby sie martwić - więc tekst dla ciebie: Ostatni czasy zauważyłem, że moja żona późno wraca z pracy. Gdy ją pytam co tak długo robiła, odpowiada: "Miałem ważne zebranie/szkolenie" (czy tym podobne). Gdy pytałem czy przyjechać po nią do pracy, tłumaczyła się, że wróci taksówką. W zeszłym miesiącu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny, a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon i mojego ona nie rusza. Gdy mam ochotę na seks, ona kategorycznie odmawia i wymyśla setki różnych wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon, albo siedzi na NK. Wczoraj gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią, ale tak, żeby nie zorientowała się, że ją śledzę. Kucnąłem za moją Hondą Africa Twin i zauważyłem straszny zapieczony brud na moich alusach! Moje pytanie brzmi: znacie jakiś środek do czyszczenia felg nielakierowanych (polerowanych) - na bazie kwasu fosforowego? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: 1 marca . 07.03.13, 16:27 Spytaj mesia . On ma doświadczenia z dziewczynami , rzecz jasna na podobnym poziomie umysłowym . Znają się na płynach . Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: 1 marca . 07.03.13, 19:13 Przychodzi mały zmijka do taty i pyta: - Tatusiu, a jak sie robi dzieci? - No wiesz zmijko, musisz wsadzic to co masz najdluzsze tam, gdzie siusia Malgosia... Po jakims czasie przychodzi Malgosia i skarzy sie tacie: - Tato, zmijka wlozyl noge do kibla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: 1 marca . 09.03.13, 23:12 zmijo- choć masz w sercu kolory tęczy , ale flagę wywieszasz jakąś ? www.youtube.com/watch?v=F5JSOntAyys Odpowiedz Link Zgłoś