partizan79 03.07.13, 15:35 żebym się zapytał na forum, czy to prawda, że w Bielsku będzie Rossmann, bo Ona tu nie jest zalogowana, a ja jestem. Zatem Jej pytanie brzmi: Czy to prawda, że w Bielsku ma powstać Rossmann? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzmienilem Re: Koleżanka prosiła.. 03.07.13, 16:28 Od powstania styczniowego w Bielsku powstań nie było . A ten Rossmann to kto niby ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Koleżanka prosiła.. 03.07.13, 17:27 Chyba jakiś sklep dla kobiet. Perfumy, podpaski itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Koleżanka prosiła.. 04.07.13, 09:30 Powiem Ci towarzyszu, że to dobra sprawa by była, gdyby Rossmann otworzył swój sklep w Bielsku. Wszystkie inne grogerie by padły, bo ceny mają z górnej półki. A Rossmann jest jak Biedronka, wszędzie ich pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Koleżanka prosiła.. 11.07.13, 18:44 Hmmm.. A ile jest w Bielsku drogerii? Bo ja kojarzę trzy: 1. na Sienkiewicza (Hera) 2. naprzeciw Podlasianki 3. koło dawnego Baru Ratuszowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Koleżanka prosiła.. 12.07.13, 15:20 > Hmmm.. A ile jest w Bielsku drogerii? Bo ja kojarzę trzy: > 1. na Sienkiewicza (Hera) > 2. naprzeciw Podlasianki > 3. koło dawnego Baru Ratuszowego. No i wszystkie trzy pójdą z torbami, bo Rossmann ma takie ceny, że konkurencja wymięka. A i towar mają bardzo dobry. Ja od dawna zakupy (typu kosmetyczno-pieluchowego) robię tamże. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Koleżanka prosiła.. 12.07.13, 16:03 Ja siwika wysłałam :) dawaj też :P Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Daniło, Moderatora poprosiłeś????. 09.09.13, 20:27 Już miałe tą Babcię Zosie i dziadka Władka wykasować, czekałem na Twój ;) Teraz kicha, zawieszony do odwołania/ bezterminowo/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Koleżanka prosiła.. 11.09.13, 15:27 Słyszałam, że ...Póki co nie ma szans na Rossmana w Bielsku. Szukali lokalizacji i albo było za daleko od tzw. centrum albo za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-70 Re: Koleżanka prosiła.. 10.11.13, 20:31 malenka Rossmann juz wkrotce bedzie otwarty juz wszystko zapiete na ostatni guzik nawet jest nad sklepem napis wielki wiec powstala drogeria Rossmanna :-) Odpowiedz Link Zgłoś