Dodaj do ulubionych

Miły akcent

29.11.13, 20:30
Ktoś remontował chodnik taras na wysokości apteki "Sokrates" i biura PSS. Standartowo kostka brukowa jak wszędzie w koło. Ktoś jednak wstawił w to morze kostki oryginalny kamień ze starego ogrodzenia z wyrytym rokiem 1959. Fajnie.
Obserwuj wątek
    • burak-cukrowy Re: Miły akcent 29.11.13, 21:37
      Kurde, nie lubisz rocznika 1959 ? to masz żółwika turbo !
    • korolog Re: Miły akcent 24.03.14, 19:19
      Bielski szpital. Odbiór wyników z prześwietlenia klatki piersiowej. Koperta z wynikiem badań na płycie CD plus gratisy : przenośna pamięć, długopis, kalendarzyk. Może to w ramach przeprosin bo na wynik trzeba było czekać 7 dni.
      • burak-cukrowy Re: Miły akcent 26.03.14, 02:22
        czyli warto ?
    • korolog Re: Miły akcent 26.03.14, 13:08
      No nie wiem. Nie wiadomo co dają w przychodni na ul. Rejonowej.
      • korolog Re: Miły akcent 30.06.14, 17:40
        W "moim" osiedlowym śmietniku zainstalowano oświetlenie. Nocą otwierasz drzwi i automatycznie zapala się światło. Zbieracze są zachwyceni.
        • korolog Re: Miły akcent 01.10.14, 17:09
          Dla mnie rewelacja. Zlikwidowano ohydny koszmarek pod postacią nieczynnego kiosku na przeciwko budynków klasztornych przy ul. Żwirki i Wigury.
          • burak-cukrowy Re: Miły akcent 01.10.14, 19:41
            U mnie strzelają z butli gazowej w kukurydzy na dziki, nie wiem czy do końca jest to legalne bo to tylko 70 wystrzałów w ciągu doby i jak ty zasnąć !;
            • korolog Re: Miły akcent 04.10.14, 21:08
              burak-cukrowy napisał:

> U mnie strzelają z butli gazowej w kukurydzy na dziki, nie wiem czy do końca je
              > st to legalne bo to tylko 70 wystrzałów w ciągu doby i jak ty zasnąć !;

To jak w Donbasie. Ty to ludność cywilna, dziki to separatyści, pole kukurydzy to donieckie lotnisko. Póki jest gaz (w butli) dzielnie się broni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka