Gość: aj_aj IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 14:28 Jakie są najfajniejsze samochody jeżdżace po Bielsku, bo widziałem kilka naprawdę ekstra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tornek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.csk.pl 03.04.02, 18:32 pewnie BMW 7 najnowszy wypuscik w tamtym roku bylo jeszcze porshe ale chyba gdzies sie zmylo byl też Ford Mustang Chevrolet Corvette nie wiem czy już jeździ chyba są kłopoty ze skrzynią biegów. inna klasyfikacja: VV mydelniczka ;) którym śmiga Tussi, i pare sprzetów które juz chyba nie jeżdzą albo ich nie widać za często: 126p w kwiatki Radzia, Warszawa, Zaz ze skrzydełkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.pratt 03.04.02, 19:42 Czarny Ford Mustang, najlepszy, najladniejszy samochod w Bielsku, tylko ze to jest 6 cylindrowy a nie 8. Ale jak na bielsk to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janowski Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 19:59 a mi sie podobaja samochody bardziej masowe np widzialem kilka razy extra chryslera pt cruiser i alfe 147 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tornek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.csk.pl 06.04.02, 04:51 a skarpete kto taka ładnawynalazł? nieźle pierdzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fefa Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 19:17 Są samochody rzeczywiście godne uwagi.Ważniejsi są jednak kierowcy. Bardzo często są to gnojki którzy popisują się, najczęściej na ul.Mickiewicza, robiąc straszny hałas i zagrożenie. Często np.tak się zachowuje kierowca czarnego Golfa. Jest to oczywiście margines ale niebezpieczny.Z tej grupy pochodził też kierowca samochodu który spowodował wypadek na ul.Mickiewicza - zginął wtedy młody chłopak pasażer a ten głupi kierowca wyszedł cało. Wracając do samochodów, to najlepsze w przszłości były w posiadaniu tzw.biznesmenów. Do dzisiaj można zauważyć np. zrebrnego mercedesa, granatowego Jeepa ale są to już marne resztki w porównaniu do czasów kiedy po mieście jeżdziło stado Polonezów Trak z pewnej firmy ale firma ta nie wytrzymała tempa budowy kapitalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.pratt 06.04.02, 19:26 Na peryferiach bielska (za szpitalem) mieszka sobie bogaty polak ktory ma 3 drogie samochody u siebie na podworku. Widzialem Mercedesa M Klasy i jeszcze cos tam. Zgadzam sie na temat kierowcow. Moim zdaniem czym fajniejszy i drozszy jest samochod tym bardziej kierowca powinien jezdzic wolniej i bezpieczniej. A tak jezeli wspomnialem Mustangi w moim poprzednim wpisie to czy ktos lubi Forda Mustanga z roku 89-92, V8 (osiem cylindrow)? Ja osobiscie lubie HOT ROD samochody ale takze i lubie Rice Burners ladnie z tunningowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fefa Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 21:50 Forda Mustanga miał niejaki Młot z ul. Reja ale chyba go pobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.ri.ri.cox.net 07.04.02, 18:58 Hmm. Jedyny Mustang co ja widzialem to byl Czarny Mustang (mojej rodziny, wujek moj) ale czy na niego mowio MLOT to nie wiem, a czy na Reja mieszka to tez nie jestem pewny, wiem ze na imie ma Slawek. Odpowiedz Link Zgłoś