Dodaj do ulubionych

Najfajniejsze samochody w Bielsku

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 14:28
Jakie są najfajniejsze samochody jeżdżace po Bielsku, bo widziałem kilka
naprawdę ekstra?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tornek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.csk.pl 03.04.02, 18:32
      pewnie BMW 7 najnowszy wypuscik
      w tamtym roku bylo jeszcze porshe ale chyba gdzies sie zmylo
      byl też Ford Mustang
      Chevrolet Corvette nie wiem czy już jeździ chyba są kłopoty ze skrzynią biegów.

inna klasyfikacja: VV mydelniczka ;) którym śmiga Tussi, i pare sprzetów które
      juz chyba nie jeżdzą albo ich nie widać za często: 126p w kwiatki Radzia,
      Warszawa, Zaz ze skrzydełkami
      • Gość: Jacek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.pratt 03.04.02, 19:42
        Czarny Ford Mustang, najlepszy, najladniejszy samochod w Bielsku, tylko ze to
        jest 6 cylindrowy a nie 8. Ale jak na bielsk to wystarczy
    • Gość: janowski Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 19:59
      a mi sie podobaja samochody bardziej masowe np widzialem kilka razy extra
      chryslera pt cruiser i alfe 147
      • Gość: Tornek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.csk.pl 06.04.02, 04:51
        a skarpete kto taka ładnawynalazł? nieźle pierdzi ;)
        • Gość: Fefa Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 19:17
          Są samochody rzeczywiście godne uwagi.Ważniejsi są jednak kierowcy. Bardzo
          często są to gnojki którzy popisują się, najczęściej na ul.Mickiewicza, robiąc
          straszny hałas i zagrożenie. Często np.tak się zachowuje kierowca czarnego
          Golfa. Jest to oczywiście margines ale niebezpieczny.Z tej grupy pochodził też
          kierowca samochodu który spowodował wypadek na ul.Mickiewicza - zginął wtedy
          młody chłopak pasażer a ten głupi kierowca wyszedł cało.
          Wracając do samochodów, to najlepsze w przszłości były w posiadaniu
          tzw.biznesmenów. Do dzisiaj można zauważyć np. zrebrnego mercedesa, granatowego
          Jeepa ale są to już marne resztki w porównaniu do czasów kiedy po mieście
          jeżdziło stado Polonezów Trak z pewnej firmy ale firma ta nie wytrzymała tempa
          budowy kapitalizmu.
          • Gość: Jacek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.pratt 06.04.02, 19:26
            Na peryferiach bielska (za szpitalem) mieszka sobie bogaty polak ktory ma 3
            drogie samochody u siebie na podworku. Widzialem Mercedesa M Klasy i jeszcze
            cos tam.
            Zgadzam sie na temat kierowcow. Moim zdaniem czym fajniejszy i drozszy jest
            samochod tym bardziej kierowca powinien jezdzic wolniej i bezpieczniej.
            A tak jezeli wspomnialem Mustangi w moim poprzednim wpisie to czy ktos lubi
            Forda Mustanga z roku 89-92, V8 (osiem cylindrow)?
            Ja osobiscie lubie HOT ROD samochody ale takze i lubie Rice Burners ladnie z
            tunningowane
            • Gość: Fefa Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 21:50
              Forda Mustanga miał niejaki Młot z ul. Reja ale chyba go pobił.
              • Gość: Jacek Re: Najfajniejsze samochody w Bielsku IP: *.ri.ri.cox.net 07.04.02, 18:58
                Hmm. Jedyny Mustang co ja widzialem to byl Czarny Mustang (mojej rodziny,
                wujek moj) ale czy na niego mowio MLOT to nie wiem, a czy na Reja mieszka to
                tez nie jestem pewny, wiem ze na imie ma Slawek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka