troll001 03.09.14, 12:23 Oddam w dobre ręce 2 koty 4 tygodniowe jeden biało szary , drugi rudo biały !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmk9 Re: Oddam dwa koty 04.09.14, 13:02 Za miesiąc oddasz, nie ma się co śpieszyć. Teraz są za młode. Odpowiedz Link Zgłoś
leo-art Re: Oddam dwa koty 01.10.14, 03:44 Dlaczego za miesiąc... Ja mam 6-tygodniowego do oddania, i nic za młody nie jest.. faktycznie dobrze, jak by nie mieszkał w 1 pokoju z ludźmi jakiś czas, bo w takim wieku koty są delikatne. Dopiszę się do wątku, bo coś mi post nie wszedł.. Kotek do oddania. Odważny... ma z 6 tygodni, maluch, ale już umie polować, na ostro, co było widać przy zabawie.... parę dni pewnie spędził błąkając się przy ulicy i łapiąc muchy pająki itp. Zdrowy dzielny ładny. Śmiało może zamieszkać z psem, bo twardziel. Tel. 511218948 Na pewno wyłapie wszystkie myszy.... Zapowiada się na ładnego, wyraźne spojrzenie, może nie będzie wielki jakiś, ale kto wie. To w końcu kilka tygodni na oko. Moim zdaniem idealny kociak. Samiczka raczej. Umaszczenie kolorek super, nic, tylko brać. My nie możemy go zatrzymać. Można pisać SMS, odbieram ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Oddam dwa koty 07.10.14, 09:47 leo-art napisał: dobrze, > jak by nie mieszkał w 1 pokoju z ludźmi jakiś czas, bo w takim wieku koty są d > elikatne. Cooo? Może ma siedzieć sam na strychu, żeby nie zarazil sie ludzką chorobą? Dlatego m.in., że delikatne, powinien być jeszcze z matką. Z tym, że Twój i tak niestety definitywnie odsadzony, inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
leo-art Re: Oddam dwa koty 08.10.14, 03:24 za to twój zdrowy, narodowo-katolicki zapewne... hehe... stara śpiewka... Po prostu nie miałeś wielu kotów, a jednego, czy półtora, to masz małe doświadczenie... i tyle, jak potrafisz, to nie kotynuujmy tego tematu hehe.. i wy narzekacie, że tu forum wam zdycha. Jak ma nie zdychać. Acha kotek samczyk... kolorowy, mały fajny ja bym brał. Jednokolorowy, ale w najładniejszym kolorze ;-) w prążki jak to koty.. bodaj tak... mniej więcej.... wkleiłbym zdjęcie, ale jak patrzę na to wszystko to mi się odechciewa wkleić zdjęcie. Pilna sprawa z kotkiem... Odpowiedz Link Zgłoś