wch 02.01.05, 21:12 konkurs.canon.pl/pop_upam.php?zid=2035 Pozdrawiam Autora! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odziej Re: Autor zdjęcia! 02.01.05, 21:52 polecam zrobienie zdjecia w tym samym miejscu tylko,że wieczorem najlepiej w weekend i po godzinie 23 - ciekawe jaki wtedy byłby podpis pod zdjęciem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Autor zdjęcia! 03.01.05, 21:28 Ja nawet znam pana autora. Bardzo przyjemny czlowiek. Zdjęcie jest świetne, tylko szkoda ze wygląda na zaaranżowane. Tak zeby z ukrycia zrobić takie zdjęcie, napewno byłoby trochę inne. A co do wieczorów na owej stacji - sama bylam światkiem świetnych akcji. A nawet ucvzestnikiem. Jak to kogoś interesuje to moge opowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wch Re: Autor zdjęcia! 04.01.05, 17:28 Witam, Chciałbym zauważyć, że zdjęcie to znalazłem przypadkiem, a zbieżność imienia i nazwiska jest tutaj zupełnie przypadkowa. :-) Pozdrawiam. Pozdrawiam również Ż-11 Club (jeśli jeszcze ktoś tutaj z tej „elity” zagląda). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Autor zdjęcia! 04.01.05, 18:51 A tak, nie przyjrzałam sie dokladnie zdjęciu........ ale po prostu myślałam że to ma jakis zwiazek z naszym miastem. A te stacje wszędzie wyglądają podobnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombajnista Re: Autor zdjęcia! 05.01.05, 18:47 w któryms teledysku bodajze Toplesów? były zdjecia z Bielskiego Statoila :) Odpowiedz Link Zgłoś